David Nielsen har udtaget sin første trup

Af: BJ - 15. oktober 2017, kl. 12:49

Efter træningen søndag har David Nielsen sat navne på de 18 spillere, der udgør hans første trup i spidsen for AGF.

Truppen til opgøret mod Lyngby mandag aften i Ceres Park ser således ud:

26. Aleksandar Jovanovic / 1. Steffen Rasmussen / 2. Dino Mikanovic / 3. Niklas Backman / 4. Daniel A. Pedersen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Kasper Junker / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 13. Morten 'Duncan' Rasmussen / 14. Jens Stage / 17 Adama Guira / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 20. Frederik Møller / 21. André Riel / 23. Pierre Kanstrup

David Nielsen må se bort fra Alexander Juel Andersen og Mikkel Rask, der begge trækker med skader.

Head2Head

Gennem tiderne har AGF mødt Lyngby Boldklub 43 gange på hjemmebane. 20 gange er det endt med en aarhusiansk sejr, 10 opgør er sluttet uafgjort, og 13 gange har Lyngby trukket det længste strå.

Statistikken er således i AGF's favør, men hjemmeholdet har dog revanche til gode, idet det seneste opgør for lige under et år siden resulterede i en 1-0-sejr til Lyngby takket være Jeppe Kjærs scoring med tyve minutter igen.

Værd at vide om Lyngby

• Som bekendt har Lyngby fået ny cheftræner, da den hidtidige chef David Nielsen nu står i spidsen for AGF. De Kongeblå har i stedet valgt at forfremme assistenttræner Thomas Nørgaard, der blandt andet har en fortid som cheftræner i AB.
  • Thomas Nørgaard fik en god start på cheftrænertilværelsen i Lyngby, da det blev til en 3-1-sejr over FC København i seneste spillerunde. Her havde han valgt følgende startformation: Mikkel Andersen - Jeppe Brandrup, Thomas Sørensen, Oliver Lund, Michael Lumb - Mathias Hebo, Jesper Christjansen, Bror Blume, Mikkel Rygaard, Kristoffer Larsen - Mayron George.
  • Til mandagens kamp må Lyngby undvære Jesper Christjansen, der afsoner en spilledags karantæne. Mod FC København måtte Thomas Sørensen lade sig udskifte med en skade, og det er i skrivende stund uvist, om han er blevet sin skade kvit. Mod FCK var Lasse Fosgaard, Hallgrímur Jónasson og Mathias Tauber også ukampdygtige på grund af skader. Sidstnævnte er ude i længere tid på grund af en langtidsskade.
  • Op til denne sæson har Lyngby hentet fem nye spillere: Mathias Hebo Larsen i Fredericia, Oliver Lund i OB, Mikkel Andersen i FCM, Herolind Shala i Sparta Prag og Mayron George i Hobro (leje).
  • Modsat har Danilo Arrieta, Jesper Hansen, Jens Odgaard, Lasse Rise og Adnan Curovic forladt klubben.
  • To spillere i Lyngbys trup har en fortid i AGF. Det er Michael Lumb og Jeppe Kjær.

AGF - Lyngby fløjtes i gang mandag kl. 19.00 i Ceres Park. Husk, at du fra kl. 17.00 kan være med til at overvære navngivningen af John Stampes Plads foran Ceres Park.

Køb billetter til kampen her >> NB! Børn under 15 år har som sædvanlig fri entré på B-tribunen, men fribilletterne skal dog hentes online.

Oversigtskort 161017