Højt humør på ny bane i HEI

Af: KDJ - 5. oktober 2017, kl. 7:46

En kold blæst fra bugten kunne ikke dæmpe glæden over byens nyeste kunstgræsbane, da AGF tog til Egå for at indvie HEI Fodbolds nye bane og ikke mindst spille en showkamp mod et forstærket lokalt hold.

Invita Aarhus Park. Det er det officielle navn på en ny kunstgræsbane hos HEI Fodbold i Egå. Onsdag var AGF på besøg til en dag i fodboldens tegn, da den nye bane blev indviet med maner.

- Det har været en stor dag for alle i HEI Fodbold. Vi fik sammen med AGF indviet vores nye kunstgræsbane, som har været undervejs gennem de sidste fire år, så det var på alle måder en dejlig og mindeværdig oplevelse, sagde næstformand i HEI Fodbold Lars Nygaard efter gårsdagens showkamp.

Lars Nygaard er heller ikke i tvivl om, at gårsdagens arrangement kan være med til, at klubben går en ny spændende fremtid i møde.

- Det har uden tvivl været godt for klubben at få AGF på besøg. Også rent udviklingsmæssigt. Vi er en lille klub i HEI, så når toppen af poppen i Aarhus kommer forbi, er det fantastisk, fordi det er noget, som HEI kan leve længe på i fremtiden, lød det fra Lars Nygaard efter gårsdagens showkamp.

Godt at give noget tilbage
Forinden kampen var der blevet gjort plads til fællestræning og autograf-skrivning med de mange fremmødte børn, og det var noget, AGF-spillerne såvel som børnene nød at være med til.

- Det har været en fornøjelse at være med til festlighederne i HEI, og det var dejligt at få lov til at træne alle børnene, som både var søde og gode til at udføre de forskellige øvelser, vi havde fundet på til dem, sagde Daniel A. Pedersen, der er glad for at kunne give noget tilbage til lokalsamfundet.

- Jeg kan sagtens huske, hvordan det var, da jeg selv var barn. Det var kæmpestort, hvis man kunne få lov til at møde en af Superliga-spillerne, og derfor er det også det hele værd at komme ud til den her slags arrangementer, lød det fra Daniel A. Pedersen efter gårsdagens showkamp.

Foruden de fleste af førsteholdsspillerne var der i spillertruppen blevet gjort plads til tre AGF-legender i form af Martin Jørgensen, Stig Tøfting og Peter Graulund, mens der hos modstanderne var genkendelige navne som Michael Nonbo og Tommy Bechmann. De to kunne dog ikke stille noget op mod AGF, der vandt showkampen 11-1. Det var dog en detalje på en fin aften for fodbolden i Aarhus og især i Egå.