Juelsgård: Vi står på spring for at vise noget

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 13. oktober 2017, kl. 19:16

Det har været en lang landsholdspause væk fra Ceres Park. På mandag går det løs igen, når Lyngby Boldklub kommer forbi. Det er en kamp som Jesper Juelsgård ser meget frem til.

Landsholdspausen har været vigtig for opbygningen af et nyt stærkt fællesskab mellem trup og træner. På mandag gælder det den første test mod Lyngby Boldklub, og det er en kamp, der bliver set meget frem til.

- Det har været en lang landsholdspause, så lige nu står vi spillere bare på spring for at løbe ud på grønsværen og vise noget. Vi glæder os til at spille den første kamp under David, og der er ingen tvivl om at vi kommer til at give den gas, siger Jesper Juelsgård, der også er glad for at vende hjem til Ceres Park.

- Vi har været væk fra hjemmebanen i et stykke tid. Derfor bliver det selvfølgelig utroligt dejligt at komme tilbage igen. Vi elsker at spille inde i Ceres Park foran vores mange trofaste fans, lyder det fra Jesper Juelsgård.

Mandagens kamp fløjtes i gang kl. 19.00. Der er dog god grund til allerede at møde op kl. 17.00. Her vil Aarhus Kommune og AGF ved en officiel ceremoni nemlig navngive den grønne plads for enden af Stadion Allé til John Stampes Plads.

Billetter til kampen mod Lyngby kan købes her.