250.000 har besøgt Ceres Park & Arena på få måneder

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 4. oktober 2017, kl. 13:36

Næsten 250.000 mennesker har i foråret og sommeren besøgt Ceres Park & Arena, der har haft et øget aktivitetsniveau i 2017. Nu rykker byens 1. divisionshold i fodbold også ind i Ceres Park.

I foråret og i sommeren har næsten en kvart million mennesker besøgt byens sportskompleks i Marselisborg Skovene.

Således har helt nøjagtig 247.736 gæster været i Ceres Park & Arena i maj, juni, juli og august. De har blandt andet været til AGF's hjemmekampe, håndbold, basketball, Davis Cup, Sport Tailgate eller en af de mange andre aktiviteter, der i stigende grad præger Ceres Park & Arena.

- Det er en stor glæde at opleve, hvordan vi favner hele byen. Vi har i de senere år oplevet et øget aktivitetsniveau, hvor vi udover fodbold i Ceres Park blandt andet har været værter for Bakken Bears' europæiske kampe, store koncerter, Davis Cup, håndboldlandskampe og mange andre aktiviteter, der ikke kun handler om sport. For eksempel her i weekenden, hvor vi lagde hus til en stor og meget velbesøgt helsemesse. Så når året er omme, når vi op på godt 650.000 gæster, fortæller Hanne Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.

Brabrand rykker ind
I efteråret bliver der endnu mere fodbold i Ceres Park, når Aarhus' nye 1. divisionshold fra Brabrand IF rykker klubbens kampe fra Brabrand Stadion ind I Ceres Park. Således har Brabrand IF Fodbold lavet en aftale med Ceres Park & Arena om, at klubben spiller sine sidste kampe i efteråret og de første i foråret i Ceres Park.

Brabrand har allerede spillet en kamp i Ceres Park, da de mødte HB Køge på byens stadion efter klubbens normale hjemmebane stod under vand. Det er også grunden til, at klubben allerede på søndag rykker i Ceres Park til deres kamp mod Skive, før klubben har tre kampe i november, der altså alle også vil blive spillet i Ceres Park.

- Vi har haft en god dialog med Brabrand og er nået frem til en aftale, der er god for alle parter, og som også tager højde for, at vores bane nu vil få brug for en øget pleje og opmærksomhed i november. Så vi ser frem til at byde byens NordicBet Liga-hold velkommen i gode rammer i Ceres Park, siger Jacob Nielsen, der er adm. direktør i Aarhus Elite, som forpagter Ceres Park & Arena.