Lasse Fisker ny U15-træner

Af: BJ - 6. oktober 2017, kl. 15:34

1. januar 2018 overtager Lasse Fisker cheftræneransvaret for U15.

36-årige Lasse Fisker, der afløser Hans Paarup som U15-cheftræner, har 20 års trænererfaring fra forskellige klubber i hele Østjylland. Han har blandt andet fungeret som træner på forskellige ungdomstrin i samarbejdsklubberne Søften GF, Hinnerup, Skovbakken (VSK Aarhus), FC Århus og Lyseng.

- Med Lasse får vi en kompetent cheftræner til vores U15-hold. Han besidder både de faglige, pædagogiske og menneskelige kvaliteter til at skabe et stærkt træningsmiljø og udvikle spillerne. Det er samtidig et plus, at han som ungdomstræner gennem mange år har fået et stort kendskab til ungdomsfodbolden i hele Østjylland. Jeg forventer derfor også, at han hurtigt falder til og vil kunne bygge videre på det fine arbejde, som Hans Paarup har lavet med årgangen, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen.

Lasse Fisker, der er i besiddelse af DBU's A-trænerlicens, arbejder i øjeblikket som pædagog, men fra 1. januar kan han koncentrere sig fuldt ud om trænergerningen, og denne udfordring ser han frem til.

- I alle de år, jeg har været træner, har jeg altid ønsket at få muligheden for at udleve drømmen indenfor fodbold, og at det nu er lykkedes i en af landets største klubber, er jeg både glad og stolt over. Jeg glæder mig til at arbejde med drengene. Jeg kender lidt til dem i forvejen, og nu vil jeg bruge de kommende måneder til at se så mange af deres kampe som muligt, siger Lasse Fisker.

Indtil han overtager cheftræneransvaret 1. januar, vil Martin Holk og Morten Simonsen stå for holdet.