Reserveholdet tabte i Horsens

Af: KDJ - Foto: Ole Nielsen den 9. oktober 2017, kl. 19:52

I sidste måned åbnede vi reserveligaen med en hjemmesejr på 1-0 over AC Horsens. Her til eftermiddag skulle de to klubbers reservehold så på den igen, men denne gang var det de gulklædte, der endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Kampen blev spillet på Casa Arena i Horsens, og selvom AGF-spillerne egentlig styrede store dele af begivenhederne og også skabte de fornødne chancer, så var det alligevel ikke nok til at få prikket kuglen det sidste stykke over stregen.

Anderledes skarpt så tingene ud for hjemmeholdet. Det var ikke, fordi AC Horsens-spillerne producerede chancer på samlebånd, men kynismen fejlede til gengæld ingenting.

To mål - et i hver halvleg - var nok til at give reservehold fra AC Horsens en sejr over vores ditto. Dermed formåede de gulklædte at tage revanche fra sidste måneds 1-0-nederlag i Aarhus.

U19-træner Mike Tullberg var efter kampen ærgerlig over nederlaget, men han var omvendt godt tilfreds med den indstilling, som især de unge spillere kom med.

- Nogle af spillerne endte måske med at blive lidt for ivrige efter at vise den nye cheftræner, hvad de kunne. Men alt i alt gjorde de det, som de blev bedt om, og især mange af de helt unge spillere leverede egentlig en fremragende indsats, fortalte Mike Tullberg efter kampen.

Kampfakta - Reserligaen:
AC Horsens - AGF: 2-0 (1-0)
1-0: Nicolai Dohn  (15')
2-0: Oliver Drost (81')