Århus Charter og AGF fortsætter rejsen

Af: SHC (Foto: Ole Nielsen) - 11. september 2017, kl. 16:12

Efter flere års samarbejde øger Århus Charter nu sit engagement i AGF.

De er for mange århusianere synonym med sol og ferie, og siden sin stiftelse i 1988 har Århus Charter sendt tusindvis af århusianere og andre ferieglade danskere på ferie. I mange år har rejsebureauet været sponsor i AGF, hvor de i det sidste halvandet år har været tribunesponsor for D-tribunen i Ceres Park.

Nu har Århus Charter opgraderet sit samarbejde med AGF til det hidtil største niveau. Således indtræder rejsebureauet nu som såkaldt Guldpartner i AGF - en opgradering, der blandt andet vil komme AGF's fans til gode i form af konkurrencer, events og aktiviteter i Aarhus og på og uden for Ceres Park. Således vil Århus Charter, som et af de nye tiltag, senere på året kåre årets AGF fan.

- Vi har et ønske om at udbygge vores position som et markant rejsebureau i Østjylland. Og i den strategi er et samarbejde med AGF en vigtig byggesten. Vi har en meget stærk lokal forankring, og vi ønsker at styrke vores positionering som hele Østjyllands foretrukne rejsebureau. AGF har også en stærk position i regionen, og derfor ser vi et lokalt, strategisk samarbejde som et oplagt match, begge parter kan drage stor fordel af. Vi synes, det er en spændende udvikling, AGF er inde i, og vi vil gerne bidrage til, at byen har et hold i toppen af dansk fodbold, siger bureauchef og medejer Henrik G. Jensen, der håber, at det forstærkede samarbejde med AGF vil bidrage til, at endnu flere vælger Århus Charter til deres næste ferie. 

- Vi har en fin vækst og er på nuværende tidspunkt foran i antal gæster i forhold til samme tidspunkt sidste år. En del af forklaringen er det dårlige danske sommervejr, men vi kan også mærke, at vores samarbejde med AGF har øget vores synlighed og kendskab. Så vi er meget tilfredse med samarbejdet med AGF og ser frem til et endnu tættere samarbejde i de kommende år, siger Henrik G. Jensen, der forventer, at Århus Charter kommer op på knap 30.000 rejsende i 2017, hvor hovedparten rejser fra basen i Aarhus Lufthavn. 

Århus Charter ejes af Primo Tours fra Ringkøbing, der også har charterrejsebureauet SunCharter - samlet har de tre bureauer næsten 100.000 årlige gæster. Århus Charter har 11 rejsemål og har i år fået to nye destinationer, begge i Grækenland, Ithaca og Sivota. Århus Charter har til huse på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus, hvor der altid er kaffe på kanden i bureauets egen rejsecafe.

Henrikjensen -jacobnielsen (1)

(Henrik G. Jensen fra Århus Charter og adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen ved indvielsen af Århus Charter tribunen i 2016. Nu har Århus Charter opgraderet sit samarbejde med AGF) 

Læs mere om Århus Charter her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet
-->