Bar i højden giver mindre kø

Af: SHC - 8. september 2017, kl. 8:18

Den nye "Skybar" på Ceres-tribunen er med til at mindske kødannelserne ved de andre boder.

I vores store tilskuerundersøgelse, der blev færdig i sommerferien, har vi fået mange gode og konkrete råd og ønsker til forbedringer af fodboldoplevelsen i Ceres Park. Forleden fortalte vi om vores nye læskærme. Men vi har også arbejdet med servicen. For flere har påpeget, at der en ofte er unødige lange køer ved vores boder. Det er selvfølgelig ikke i orden. Når man er i Ceres Park skal man se fodbold - ikke vente i en kø og kigge ind i nakken på en anden AGF'er.

For at minimere kødannelser og give en endnu bedre oplevelse i Ceres Park har vi derfor forbedret vores udskænkning og vores boder. Vi har for eksempel åbnet endnu flere boder på Ceres Tribunen - herunder et helt nyt tiltag med "Skybar", så der som noget nyt nu også er udskænkning på Øvre C. Kig selv op og besøg de nye boder i højden.

På C-tribunen vil du også nu finde flere såkaldte stand-borde, som flere har efterlyst. Det samme på B-tribunen, hvor vi har åbnet op ved indgangene B3 til B6 og skabt et nyt område, hvor man i pausen bedre kan nyde sin øl eller vand og stadionplatte. Vi har også gennemgået vores systemer og salg med kritiske briller for at minimere kødannelser så meget som muligt og give en endnu bedre oplevelse.

Har du forslag eller ønsker til forbedringer af din oplevelse ved at følge AGF, som du ønsker at dele med os, så kontakt os meget gerne på info@agf-as.dk

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet