Mere læ i Ceres Park

Af: SHC - 6. september 2017, kl. 22:36

Nye læskærme skal give en bedre fodboldoplevelse i Ceres Park.

Vi spørger ofte jer fans om, hvor vi kan gøre det bedre. Det gjorde vi også tilbage i den tidlige sommer i vores store tilskuerundersøgelse. Her har vi fået mange gode og konkrete råd og ønsker til forbedringer af fodboldoplevelsen i Ceres Park. Og vi er nu i færd med at rulle flere af de forbedringer ud. 

Mange af jer, der har medvirket i undersøgelsen, har påpeget de mangler, vores stadion - Ceres Park - har. I sagens natur er der meget, vi ikke kan gøre noget ved lige nu. Men frem mod et nyt Ceres Park i fremtiden, vil vi gøre alt for at oplevelsen på vores stadion alligevel bliver så god som mulig.

Som et eksempel på den indsats har vi derfor nu installeret nye læskærme rundt om på Øvre C på Ceres Park - det var et tiltag som mange af vores fans har efterlyst. De nye skærme, der er gjort mulig via Jysk Presenning, vil forhåbentlig reducere noget af den udskældte vind inde på stadion og dermed gøre det lidt bedre, at se fodbold i Ceres Park.

Udover de nye læskærme har vi også lavet flere andre forbedringer i Ceres Park. Nogen er kommet i gang - andre bliver udrullet i løbet af efteråret.

Har du forslag eller ønsker til forbedringer af din oplevelse ved at følge AGF i Ceres Park, så kontakt os meget gerne. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet