Møller: Anden attitude mod FC Nordsjælland

Af: KDJ / Foto: Ole Nielsen - 13. september 2017, kl. 14:46

I lørdags var Frederik Møller med til at tabe til Randers FC. På mandag gælder det FC Nordsjælland, og her er skal vi møde op med mere energi og atttude.

På mandag kan vi se frem til at møde Superligaens førerhold i form af FC Nordsjælland. Kampen skal spilles på Right to Dream Park i Farum, og for venstrebacken Frederik Møller er det vigtigt, at holdet stiller fra start med et større energiniveau, end det der forleden blev vist mod Randers FC.

- Det bliver en svær kamp mod FC Nordsjælland. De er gode, især på deres egen bane. Vi skal være 100 procent klar fra start for at have en chance. Det handler først og fremmest om, at vi i forhold til Randers-kampen formår at vise et større energiniveau og en helt anden attitude, sagde Frederik Møller efter dagens træning, der i denne uge foregår på kunstgræs af hensyn til underlaget i mandagens kamp i Farum.

- Vi skal sørge for, at de ikke kommer for meget i gang med deres spil, fordi så bliver det svært at komme ind på livet af dem. Vi skal tæt på dem, og hvis vi formår det, så tror vi på, at der er en chance for at hente noget med hjem til Aarhus, lyder det fra Frederik Møller, der indtil videre har fået fuld spilletid i Alka Superligaen.

Kampen i Farum mod FC Nordsjælland fløjtes i gang på mandag kl. 19.00