Kom ud og løb inden kampen

Af: SHC - 6. september 2017, kl. 15:18

Er du ung AGF-fan med mod på en udfordring, så er der nu alle tiders mulighed for at udfordre dig selv på lørdag inden du skal se os spille mod Randers FC i Ceres Park.

Udover, at vi som bekendt spiller hjemme mod Randers FC er der i weekenden også IRONMAN i Aarhus. Så inden det er spillerne fra AGF, der får pulsen til at stige på tribunerne, vil der på Tangkrogen, i Marselisborgskoven og det sydlige Aarhus være masser af sved på panden og høj puls når IRONMAN kommer til byen og tusindvis af deltagere dyster i en række triatlon-discipliner.

For de yngste århusianere i alderen 0 til 12 år er der KMD IRONKIDS på menuen fra kl.11.00 til 11.45, og her er AGF fan inviteret med. IRONMAN Danmark giver nu nemlig alle børn i alderen 0 til 12 år med en børnebillet og AGF-trøje på, muligheden for helt gratis at deltage i KMD IRONKIDS, hvor de 0 til 5-årige skal løbe 700m, de 6 til 8-årige 1,37 km. og de 9 til 12-årige 2,04 km. Bagefter kan I så ellers med god samvittighed sætte kursen mod Ceres Park og lørdagens opgør mod gæsterne fra Randers FC.

Alt du skal gøre for at deltage er blot at møde op på Tangkroen i Aarhus lørdag den 9.9 inden kl. 10.45 - iført AGF trøje, og vise din børnebillet til AGF vs. Randers FC. Som deltager i KMD IRONKIDS får du et startnummer, medalje, taske, diplom og en is. Forældre er velkommen til at løbe med sammen deres børn i den yngste startgruppe. Så sæt i gang og få en god motionsudfordring inden turen om eftermiddagen går til Alka Superliga i Ceres Park.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet