Ny talentchef på plads i AGF

Af: SHC - 1. september 2017, kl. 13:43

Efter et grundigt rekrutteringsforløb kan AGF nu sætte navn på klubbens nye talentchef. Det bliver den 49-årige Allan Frederiksen, der bringer både fodboldfaglige og ledelsesmæssige kvaliteter med sig ind i jobbet. Allan Frederiksen er i øjeblikket konstitueret skoleleder på Rundhøjskolen i Aarhus, men nu skal han stå i spidsen for talentarbejdet i AGF.

- Jeg er meget glad og stolt over den her mulighed, og det bliver en enorm spændende udfordring, der ligger forude. Om det så er i skoleverden eller i fodbold, så brænder jeg for udvikling og for læring, og det bliver spændende at komme til en organisation som AGF og være med til at sætte mit præg på det fremtidige talentarbejde og arbejde sammen med de dygtige trænere og ledere, siger Allan Frederiksen, der er tidligere divisionsspiller i Nørresundby, hvor han også startede sin trænerkarriere som assistenttræner for klubbens daværende 2. divisionshold.

Siden har AGF's nye talentchef - der besidder en DBU A-trænerlicens - været træner for forskellige elite- og ungdomshold.

- Jeg kommer med et helhedsblik på talentudviklingen og er meget optaget af, at talenterne får de bedste muligheder for at udfolde sig og sikre en god hverdag med plads til deres sport og til uddannelse, siger Allan Frederiksen, der som chef på Rundhøjskolen har været tæt på mange af de talenter, der har gjort brug af Rundhøjskolen og Elite Sports Akademi Aarhus' særlige tilbud til byens største elitesportstalenter.

- Vi er overordentlig glade for, at Allan nu bliver en del af AGF. Vi har været meget grundige i jagten på en ny talentchef, og der har været flere spændende kandidater til jobbet. Men Allan trumfede dem alle med sin profil og sin fodbolderfaring og lederbaggrund. Han kan skabe et konkurrencepræget og lærerigt miljø, der vil udvikle spillere såvel som trænere i AGF, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen, der glæder sig over, at den nye talentchef er rekrutteret lokalt, men samtidig også sender en hilsen til Rundhøjskolen, der nu må sige farvel til en populær og engageret skoleleder.

- Det er en glæde for os, at vi har fundet vores nye talentchef her i Aarhus. Samtidig ved vi godt, at Rundhøjskolen nu må sige farvel til en dedikeret og afholdt medarbejder - det er vi kede af. Men det er alligevel et godt eksempel på vores stærke samarbejde med byens uddannelsesinstitutioner og vi glæder os til at starte samarbejdet med Allan, der med sin baggrund som spiller og træner på højt niveau, og ikke mindst sine erhvervsmæssige erfaringer og kompetencer, er den perfekte profil til jobbet som talentchef i AGF, konstaterer Peter 'PC' Christiansen.

Allan Frederiksen tiltræder i AGF efter nærmere aftale og i respekt for sin aftale med sin nuværende arbejdsgiver. Han har været konstitueret skoleleder på Rundhøjskolen i Aarhus siden 1. maj. Før det var han viceskoleleder samme sted. Han bor i Egå med sin hustru og tre døtre. For