Sort aften i Ceres Park

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 9. september 2017, kl. 18:39

AGF indkasserede lørdag et 1-4-nederlag i lokalderbyet mod Randers FC. Martin Spelmann tegnede sig for den enlige AGF-scoring.

Det blev desværre en af de dage, man hurtigt vil glemme. Et tidligt mål til gæsterne - lidt af en drømmetræffer, i øvrigt - og så op ad bakke resten af kampen. Martin Spelmann fik godt nok udlignet. Fornyet håb, men få minutter senere atter bagud, og et nyt modsvar kom aldrig rigtig. Slutfacit: Et surt 1-4-nederlag.

Det var den korte version af lørdagens lokalopgør mod Randers FC, som fortjent kunne hente sæsonens første sejr. Kronjyderne blev sat i gang af en flot flugter af Erik Marxen, der i det fjerde minut resolut afsluttede på en nedfaldsbold og sendte læderet op i det ene målhjørne. Det tidlige mål slog tilsyneladende hjemmeholdet ud af kurs, for i de følgende minutter havde gæsterne flere store chancer til at udbygge føringen.

Efter et kvarter begyndte AGF-spillerne at få bedre greb om spillet, og flere gode situationer opstod foran Randers FC målfelt. Det trak op til en scoring, og den kom efter godt en halv time. Martin Spelmann blev spillet fri i feltet af Pierre Kanstrup, og sikkert sendte han bolden over i det lange hjørne. 1-1 og jubel på tilskuerpladserne.

Glæden varede dog kort, for to minutter senere bragte Joni Kauko atter Randers i front. Et indlæg fra højre side, blev headet kontra i feltet, og her dukkede Kauko op, og med hovedet gjorde han det til 1-2.

Mod halvlegens slutning var Morten 'Duncan' Rasmussen to gange tæt på at bringe balance i regnskabet. Først måtte han se en afslutning blive rettet af og lige akkurat gå forbi mål, og kort efter fik han i fri position et dårligt træf på en tværaflevering fra Spelmann. Måltavlen efter de første 45 minutter viste således 1-2.

Anden halvleg blev ikke helt så begivenhedsrig som de første 45 minutter. Bedste AGF-mulighed tilfaldt Morten 'Duncan' Rasmussen efter en time, men hans hovedstødsforsøg tog Randers' keeper Hannes Halldorsson sig flot af.

Det var ret beset også gæsterne, der havde de største muligheder, og derfor var det heller ikke ufortjent, at Kasper Enghardt i det 66. minut var først over en returbold i feltet og udbyggede føringen. Og ikke nok med det: Få minutter før tid lukkede og slukkede Nikola Djurdjic med en simpel scoring efter en kontra.

Alt i alt en sort dag i Ceres Park. Kunsten bliver nu at svare hurtigt tilbage, når Alka Superligaens tophold FC Nordsjælland er modstanderen på udebane mandag 18. september.

Kampfakta:
AGF - Randers FC 1-4 (1-2)
0-1: Erik Marxen (4')
1-1: Martin Spelmann (32')
1-2: Joni Kauko (35')
1-3: Kasper Enghardt (66')
1-4: Nikola Djurdjic (87')

Tilskuere: 10.567

Advarsler:
AGF: Jesper Juelsgård, Martin Spelmann
Randers FC: Erik Marxen, Andreas Bruhn

AGF:
Aleksandar Jovanovic - Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Frederik Møller - Martin Spelmann, Mustafa Amini (67: Mustafa Amini), Daniel A. Pedersen (67: Jakob Ankersen), Tobias Sana (81: Mikkel Rask) - André Riel, Morten 'Duncan' Rasmussen

Randers FC:
Hannes Halldorsson - Johnny Thomsen, Mads Agesen, Kasper Enghardt, Erik Marxen - Vladimir Rodic, Joni Kauko, Frederik Lauenborg (6: Jonas Bager), Saba Lobzhanidze (46: Andreas Bruhn) - Nikola Djurdjic, Bashkim Kadrii (60: Marvin Pourie)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet