Et halvt år mere til Steffen Rasmussen

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 14. september 2017, kl. 9:57

Det har ligget i luften i et stykke tid, at Steffen Rasmussen ville forlænge sin aftale med AGF, der ellers udløb til nytår. Onsdag kom der så også papir på det, da målmanden skrev under på et halvt års forlængelse, så hans aftale med AGF nu løber frem til 1. juli 2018.

Dermed fortsætter den snart 35-årige målmand sin karriere i den klub, han har repræsenteret siden han var juniorspiller. Steffen Rasmussen fik førsteholdsdebut i november 2002 mod OB og nærmer sig dermed imponerende 15 senior-år i samme klub.

- Som jeg sagde sidst, jeg forlængede min aftale, er jeg stadig glad for at gå på arbejde og jeg føler mig ikke klar til at stoppe endnu. Jeg har en stor lyst til at spille fodbold og til at bidrage på og uden for banen i AGF. Så jeg er rigtig glad for forlængelsen og for at klubben stadig ønsker mig som en del af holdet, siger Steffen Rasmussen, der sideløbende med sin fodboldkarriere for nylig er blevet uddannet som finansøkonom og nu også arbejder nogen få timer om ugen i AGF's salgsafdeling.

- Selv om fodbolden kommer i første række for mig, så overvejer jeg selvfølgelig også, hvad der skal ske i mit arbejdsliv, når jeg en gang indstiller den aktive karriere. Og det kunne sagtens være den vej, jeg vil gå. Men dér er jeg altså ikke endnu - nu glæder jeg mig blot til fortsat at være en del af holdet, understreger Steffen Rasmussen.

- Forlængelsen af Steffens aftale kommer helt naturligt. Han leverer på træningsbanen og er top-ærgerrig i de kampe, hvor han får spilletid. Han er fortsat meget motiveret for at bløde for AGF, hvorfor det giver mening for begge parter at fortsætte samarbejdet - i første omgang indtil slutningen af indeværende sæson, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Steffen Rasmussen har indtil videre spillet 412 kampe for AGF - dermed er han kun overgået af to andre klubikoner, John Stampe og Aage Rou Jensen, når det kommer til flest spillede kampe for klubben.