Thorsø-målscorer: En kæmpe oplevelse

Af: KDJ - 6. september 2017, kl. 12:56

AGF havde i går fornøjelsen af at møde Thorsø-Tungelund IF i en arrangeret showkamp de to klubber imellem, men på trods af, at der ikke var noget på spil, var det for de grønklædte Serie 4-spillere stadig en oplevelse for livet.

- Det var en kæmpe oplevelse som Serie 4-hold at få lov til at spille mod AGF. De har et super stærkt hold, og vi havde masser at se til, selvom det blot var en showkamp, sagde Thorsø-Tungelund IF's enlige målscorer Simon Ringholm efter gårsdagens showkamp.

Selvom det for Thorsø-Tungelund IF kun blev til et enkelt mål i gårsdagens kamp, der endte med 10-1 til AGF, så var det et af dem, der ikke lige bliver glemt foreløbig.

- Det var en fornøjelse at få lov til at score et mål mod AGF, og selvom det ikke nåede at blive til flere, er det vigtigt, at vi nu kan gå at prale med at have scoret mod et Superliga-hold, lød det grinende fra Simon Ringholm efter gårsdagens showkamp.

Showkampen blev spillet i Thorsø, og omkring 600 mennesker havde valgt at møde op for at overvære den. Inden kampen havde AGF-spillerne brugt tiden på at træne nogle af de mange fremmødte børn, der desuden også fik autografer af samtlige spillere.

Se kampens scoringer her:

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet