Tjener!

Af: SHC - 9. september 2017, kl. 9:00

Nu kan du få din egen tjener, når AGF spiller hjemme - eller i hvert fald en tjener i din telefon, der kan hjælpe dig til at undgå de værste køer til en stadionplatte.

 

Vi gør det bedste, vi kan i Ceres Park, når AGF spiller hjemme. Men selv om servicen er i højsædet, og vi knokler hårdt for at give dig en god oplevelse, så kan det ikke undgås, at der en gang imellem er kø til vores boder. Sådan er det bare, når vi er samlet mange mennesker ét sted. Men derfor kan det jo godt være irriterende med kø - det ved vi godt.

Fremover kan du dog nu hjælpe os og dine medfans i Ceres Park til lidt færre køer og samtidig hjælpe dig selv. Det kan du gøre via app'en Waiteer, som du kan downloade til din telefon. Via den kan du bestille din øl og stadionplatte - eksempelvis til pausen, og så står den klar, når du henter bestillingen - enkelt og nemt.

- Det giver forhåbentlig lidt mindre kødannelse og dermed en bedre oplevelse. Det handler om, at vores kunder kan hjælpe sig selv, og dermed også hjælpe os. For faktisk er Waiteer ikke kun en ekstra service til vores kunder, men også en hjælp til os i Ceres Park. For hvis mange bestiller på forhånd, så ved vi også, hvor meget vi skal lave, og hvor meget tryk der bliver på en bod på et givent tidspunkt. Så jeg håber vores gæster vil tage Waiteer til sig - så bliver det et super eksempel på en klassisk win-win situation, siger Søren Holst, der er bodansvarlig i Ceres Park. 

Waiteer virker til at starte med kun ved afsnit B4 ved grillen, afsnit C6 og C9. Man kan bestille øl, vand og en stadionplatte. App'en virker ved, at man bestiller sine varer, betaler dem og så afgiver et tidspunkt, man gerne vil hente dem på. Dermed sparer man tid - både for sig selv og for personalet i Ceres Park. I fremtiden vil det muligvis også blive muligt at få bragt sin bestilling ned til sin plads. For nu skal man dog stadig selv hente sine varer.

58788b 49c 613ff 590c 0a 7eca _waiteer _logo

Waiteer kan downloades fra App Store og Google Play. Prøv den næste gang du er til fodbold i Ceres Park. For eksempel allerede i dag, når vi møder Randers FC hjemme i Ceres Park. Billetter til den kamp købes her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet