Turen går tiL Farum

Af: SHC / Foto udlånt af FC Nordsjælland - 16. september 2017, kl. 13:25

På mandag tager vi turen til Farum for at møde FC Nordsjælland. Her følger en guide til det kommende udebanebesøg.

Når vi på mandag skal krydse klinger med Superligaens førerhold, bliver det på Right to Dream Park. Det er et moderne fodboldstadion, der er blevet konstrueret med fire lige høje tribuner. D-tribunen er forbeholdt FC Nordsjællands mest inkarnerede fans, mens den modsatte B-tribune huser de tilrejsende udebanefans. Tilskuermæssigt kan Right to Dream Park, der blev opført i 1999, rumme 10.300 tilskuere.

Right to Dream Park hed tidligere Farum Park. Det navn stod indtil 2016, hvor FC Nordsjælland indgik et samarbejde med ungdomsakademiet Right to Dream. I 2012 blev FCN den første Alka Superliga-klub til at få kunstgræs på sin hjemmebane. Truppen har derfor trænet på kunstgræs i løbet af ugen.

AGF Fanclub arrangerer bustur til Farum. Se mere her

Kommer du fra København, så går der S-tog til Farum Station. Herfra kan du enten vælge at tage en gåtur på 20 minutter eller hoppe på en bus. Tættest på Right to Dream Park holder bus nr. 333. Bussen stopper ved Idrætsvænget, hvorfra du selv skal gå de sidste 180 meter til stadion.

Kampen i Farum starter kl. 19.00. Er du ikke på stadion kan den ses på TV3Sport 1 med optakt fra kl. 18.15 og følges på vores Twitter.