Tusind tak til Thorsø

Af: BJ - 5. september 2017, kl. 22:57

Fodbold er fællesskab. Det kom med al tydelighed til udtryk tirsdag aften, hvor AGF spillede showkamp mod samarbejdsklubben Thorsø-Tungelund IF.

Godt en tredjedel af Thorsøs 1800 indbyggere overværede showkampen, og de var med til at skabe en flot og hyggelig ramme om spillet på banen. Et opgør, som AGF vandt 10-1 over det lokale serie 4-hold.

Trænerteamet havde valgt en lidt utraditionel opstilling med blandt andre Morten 'Duncan' Rasmussen i midterforsvaret, I anden halvleg fik Mikkel Rask og Niklas Backman - aka. Aarhus Royal Air Force - mulighed for at vise deres kvaliteter helt i front, og de kvitterede for tilliden med tre mål. Også nytilgangen André Riel kom på måltavlen med sin første scoring i AGF-trøjen, ligesom Jakob Ankersen sendte sit første AGF-mål i netmaskerne.

De ti træffere fordelte sig således: Mustapha Bundu (2), Jens Stage (2), Niklas Backman (2), André Riel, Jakob Ankersen, Daniel A. Pedersen og Mikkel Rask. Simon Ringholm tegnede sig for Thorsøs enlige scoring. En reducering, som Morten 'Duncan' Rasmussen fik lov at høre for - blandt andre af Martin Jørgensen, der gjorde comeback i den hvide trøje. I dagens anlening var han anfører, og undlod ikke at bemærke overfor Duncan, at buret blev holdt rent i anden halvleg, hvor han var rykket ned i midterforsvaret.

Inden showkampen havde hele Superliga-truppen trænet omkring 80 ungdomsspillere fra Thorsø-Tungelund, og der var naturligvis også sat tid af til autografskrivning.

For klubbens sponsorer var der inden kampen oplæg med Peter 'PC' Christiansen og cheftræner Glen Riddersholm, som gav et i indblik i deres daglige arbejde med at løfte AGF tilbage til toppen af dansk fodbold.

AGF vil gerne benytte denne lejlighed til at takke Thorsø-Tungelund IF for et flot arrangement og det store fremmøde. Tak fordi vi måtte komme på besøg.

Herunder kan  du se lidt stemningsbilleder fra arrangementet.

Thorsø _showkamp2

Thorsø _showkamp3