U17 i klar sejr over Randers

Af: BJ - Foto: FotoTrine/vildmedfoto.dk den 10. september 2017, kl. 23:14

U17 startede som lyn og torden i lokalopgøret mod Randers og efterlod ikke på noget tidspunkt tvivl om kampens udfald.

Kampen var kun få minutter gammel, da Gustav Mogensen åbnede scoringen på et hovedstød, og ikke mange minutter senere brugte Mikkel Møller Lassen også hovedet til at udbygge føringen.

En velspillende Marcus Ginnerup gjorde det inden pausen til 0-3, hvilket også var stilligen efter de første 40 minutter. I øvrigt tredje gang ud af fire mulige, at U17 i denne sæson fører 3-0 ved pausen.

I anden halvleg faldt tempoet måske ikke overraskende en anelse, men U17 havde stadig kontrol over kampen og kunne fortjent notere sæsonens tredje sejr.

- Vi satte Randers skakmat i dag, og specielt på siderne var vi dygtige til at skabe overtal og komme til indlæg. Det var også meget tilfredsstillende at se, at vi var mere rolige på bolden. I pausen snakkede vi om at gøre arbejdet færdigt, men vi satte bolden lidt for hurtigt på spil, og vi får ikke scoret yderligere. Det fjerner dog ikke indtrykket af, at vi vinder fortjent og leverer en god indsats, siger U17-træner Fatah Abdirahman.

U17 møder på lørdag FC Nordsjælland på hjemmebane.

Kampfakta - U17 Ligaen
Randers FC - AGF 0-3 (0-3)
0-1: Gustav Mogensen (3')
0-2: Mikkel Lassen (17')
0-3: Marcus Ginnerup (23')

AGF:
Johannes Frahm- Mikkel Møller Lassen, Jacob Green, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen - Mads Bager (65: Jon Jokull Hjaltason), Nikolaj Sauer - Marcus Ginnerup (73: Oscar Fulgsang), Magnus Kirchheiner (60: Oliver Lund), Gustav Mogensen - Anders Fæster

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet