AGF laver ny aftale med PR electronics

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 13. april 2018, kl. 13:02

AGF og PR electronics forlænger sponsoraftale.

I forbindelse med dagens kamp mod FC Helsingør giver AGF og PR electronics hinanden hånd på en ny samarbejdsaftale, der betyder, at den internationale elektronikvirksomhed fra Rønde også i de kommende tre år er såkaldt Guldpartner i AGF.

Forlængelsen af samarbejdet betyder, at AGF's lokale talentcenter i Rønde fremover fortsat vil blive sponsoreret af PR electronics, ligesom man vil kunne besøge PR electronics Loungen på Ceres Park, hvor elektronik-virksomheden også vil være synlige på flere andre måder.

- Vi har ved selvsyn oplevet PR electronics flotte udvikling i den tid, de har været partner her i klubben, og vi stolte over, at de ønsker at forlænge vores samarbejde. Når en partner ønsker at fortsætte, er det i sagens natur et stort skulderklap til os. For det betyder, at PR electronics har været glade for de gevinster, de har fået ud af samarbejdet med AGF. Og vi glæder os til det fremtidige samarbejde og til at bidrage til at løfte kendskabet til PR electronics endnu mere, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen, der inden kampen i aften mod FC Helsingør mødes med PR electronics ejer Kim Rasmussen og andre fra ledelsen for at markere den nye aftale.

Oplever vækst

PR electronics, der udvikler og producerer industriel signalbehandlings-elektronik, oplever i disse år en stigende efterspørgsel på globalt plan, og har i de seneste år investeret i en fortsat vækst og et øget kendskab. Her har AGF spillet en stor rolle i forhold til at øge kendskabet til Rønde-virksomheden.

- For at kunne leve op til vores ambitioner om vækst skal vi være i stand til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Det har AGF hjulpet os med og det er fortsat et fokus i vores nye aftale. Som virksomhed har vi også mange værdier til fælles med AGF. PR electronics' slogan er: "Performance made smarter" - og det handler i bund og grund om at udfordre status quo, være nytænkende og derigennem opnå store præstationer. Det samme gør sig gældende for en fodboldklub. Og vi har med glæde fulgt den gode kommercielle udvikling, der har præget AGF i de senere år. Og nu er der måske også noget, der tyder på, at det sportslige er ved at følge med. Så vi glæder os meget til endnu en god periode med AGF, siger Simon Bisbo, der er salgsdirektør i PR electronics.

PR electronics har siden 1974 været drevet af nysgerrighed og produkt-innovation. Fra en beskeden opstart for 40 år siden med kun én ansat - nemlig ejeren Peter Rasmussen - til fem produktområder, ni datterselskaber og over 200 ansatte i dag har PR electronics udviklet sig til det mest pålidelige navn inden for signalbehandlingsprodukter i hele verden.

VIP-lokaler 280517-25

(PR electronics er navnesponsor for den største lounge på Ceres Park)