Husk dit kampprogram i morgen

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 12. april 2018, kl. 12:13

Husk at få fat i dit kampprogram til kampen mod FC Helsingør i morgen.

Kun fem dage efter seneste hjemmekamp spiller vi i morgen allerede hjemme igen, når FC Helsingør kommer til Aarhus. Så redaktionen bag vores kampprogram har haft travlt for at levere masser af læsestof til kampen.

I programmet kan du blandt andet møde Bror Blume, der fik debut for AGF i søndags, da han blev skiftet ind i kampen mod Silkeborg IF i anden halvleg. En god oplevelse for midtbanespilleren, der kom til Aarhus den 1. marts.

- Der er en del flere fans her i Aarhus, end jeg var vant til i min tidligere klub, så det var rigtig fedt at vinde hjemme foran dem - de fortjente virkelig sejren i søndags, siger Bror Blume, der er faldet godt til i Aarhus og på Fredensvang.

- Alle i klubben har taget rigtigt godt i mod mig. Og det rent sportslige og spillemæssige bliver bedre dag for dag, jo mere vi får trænet sammen. Og jeg føler, at jeg hele tiden rykker mig lidt nærmere spilletid. Konkurrencen om spilletid er hård, men det er på den gode måde og sådan skal det være. Og både på og uden for banen er jeg faldet godt til, siger Bror Blume.

Skærmbillede 2018-04-12 Kl . 07.41.18

Udover Bror Blume kan du i kampprogrammet også møde midtbanemotoren Daniel A. Pedersen og læse mere om vores nye samarbejde med Bispenhavens Køkken. Du kan også læse om vores sommerprogram, hvor holdet kommer på besøg i flere af vores samarbejdsklubber, samt meget mere godt læsestof i Alka Superligaens bedste kampprogram.

Du finder dit program til kun en 10'er hos vores sælgere rundt omkring Ceres Park. Er du AGF+ medlem er programmet gratis og kan hentes i AGF+ boden.

Kampen mod FC Helsingør starter fredag kl. 19. Billetter kan købes her.
Husk at AL Bank Fanzonen åbner kl. 17.30, hvor vi skyder weekenden i gang med en festlig fredagsfodboldfest.