Landsholdsdebut til Reus og matchvinderscoring af Agerbæk

Af: BJ - 13. august 2018, kl. 22:30

Det danske U17-landshold deltager i disse dage i Internordisk Turnering på Færøerne, og to AGF'ere er med til at forsvare nationens farver.

Det drejer dig om Jacob Reus (t.v) og Emil Agerbæk, og for førstnævntes vedkommende er der endda tale om debut i den rød-hvide trøje.

I den første kamp mod Finland, der endte uden scoringer, fik Emil Agerbæk fuld spilletid, mens Reus kom ind til sin debut med fem minutter igen.

Mandag gjaldt det så Nordirland, og her var Jacob Reus med fra start og spillede den første time. Emil Agerbæk kom ind fra anden halvlegs start, og det viste sig at være en god ide, for efter 70 minutter blev han matchvinder, da han fulgte op på en ripost efter hjørnespark og gjorde det til 1-0. Det var forsvarsspillerens første landsholdsscoring.

Torsdag skal de to AGF'ere og resten af U17-landsholdet igen i ilden, når Sverige er modstanderen.

Emil Agerbæk har spillet i AGF siden 2013, hvor han skiftede fra Aabyhøj IF, og inden da spillede han for ASA. Jacob Reus kom til AGF fra FC Skanderborg i februar 2017. Begge er en del af den kommende U17 Liga-trup.