Få varmen til kampen på søndag

1. marts 2018, kl. 13:04

Vi gør alt for, at du kan holde varmen på søndag, når vi møder FC København hjemme i Ceres Park kl. 16.

Selv om det er vores yndlingsfarve, så kan hvid også være lidt irriterende. I hvert fald, når det kommer som sne og frost, som vi har set i Aarhus i denne uge, hvor der har været koldere end længe. Derfor er det også svært at komme uden om, at der er risiko for, at det bliver en lille smule koldt, når vi spiller mod FC København hjemme i Ceres Park på søndag kl. 16.

Men frygt ikke - dels varsler DMI en chance for plusgrader, dels bliver der mange muligheder for at få varmen på forskellig vis før og ikke mindst under kampen på søndag.

AL Bank Fanzonen åbner
Først og fremmest har vores traditionsrige AL Bank Fanzone åben før kampen med alt det du kender af aktiviteter og muligheder for hygge og mad og drikke. På søndag får vi besøg af Mads Vad og hans diskodansere, der vil danse kulden væk. Der bliver også hoppeborge, fodboldbaner og ansigtsmaling til ungerne, mens mor og far, så kan nyde varm suppe eller en kop kaffe. Så trods årstiden bliver AL Bank Fanzonen som du kender den: et hyggeligt sted at varme op før kampen i godt selskab af mange andre AGF'ere.

Varmt sortiment
Inde på Ceres Park bliver der også meget at varme sig på. Vi har nemlig skruet op for de vintervenlige tilbud i sortimentet. Således er vores populære irish coffee tilbage, det samme er den varme kakao og naturligvis kaffe, the og masser af suppe til at supplere de lune pølser, burgeren og de kolde fadøl, der naturligvis stadig skal til - kulde eller ej.

Ønsker du at supplere din fodboldoplevelse på søndag med et tæppe, så opfordrer vi til at man melder sig ind i AGF+, hvor du ikke bare støtter AGF, men også får adgang til en række fordele, hvor af den ene bliver højaktuel på søndag.

Du kan nemlig som AGF+ medlem hente et tæppe inden kampen, ligesom medlemskabet giver gratis kaffe og et gratis kampprogram. Prisen er kun 19 kr. pr. måned. Er du 1880 sæsonkortholder, så vær opmærksom på, at du har de samme fordel som AGF+ medlemmerne. Læs mere om AGF+ her

Så der er ingen grund til ikke at trodse kulden på søndag. Tag børnene med - husk, at de kommer gratis ind, når de er under 15 år - og kom i skoven til en god fodboldeftermiddag. Gutterne er ubesejret i foråret i Alka Superligaen. Det skulle vi gerne også være mandag morgen. Så vi har brug for din støtte. Billetter til kampen købes her.