Husk dit kampprogram i morgen

18. februar 2018, kl. 9:01

Husk at få fat i dit kampprogram til mandagens kamp mod SønderjyskE.

I kampprogrammet til mandagens hjemmekamp mod SønderjyskE er der som sædvanligt masser af god læsestof. Du kan blandt andet møde Pierre Kanstrup, der har overtaget anførerbindet op til den denne forårssæson og som i kampprogrammet ser frem mod kampen mod sit tidligere hold fra Haderslev.

- De skal have hårdt mod hårdt. De kommer med 120 i timen, og hvis vi bare kommer med 115 i timen, bliver vi most. Så vi skal matche - og gerne overmatche - deres energi og arbejdsindsats. Så er jeg også sikker på, at vi har de kvaliteter, der skal til for at vinde den kamp, siger Pierre Kanstrup.

Skærmbillede 2018-02-16 Kl . 12.49.26

Udover anføreren kan du i kampprogrammet blandt andre også møde de to seneste ankomne spillere - i skikkelse af Casper Højer Nielsen og Martin Pusic, samt finde et større portræt af assistenttræner Rubén Sellés.

Du finder dit kampprogram til kun en 10'er hos vores sælgere rundt omkring Ceres Park. Er man AGF+ medlem er programmet gratis og kan hentes i AGF+ boden. Bliv AGF+ plus medlem her.

Kampen mod SønderjyskE starter mandag den 19.2 kl. 19. Billetter kan købes her.