Ny forsvarsspiller skifter med det samme til AGF

Af: SHC / Foto: FS - 9. februar 2018, kl. 12:58

Det skulle egentlig først være sket til sommer. Men Casper Højer Nielsen skifter allerede nu til AGF

Han skulle egentlig først være startet i AGF til sommer. Men efter de økonomiske problemer i Lyngby BK tiltræder forsvarsspilleren Casper Højer Nielsen allerede nu i AGF.

Det ligger fast efter Casper Højer Nielsen forleden fik ophævet sin kontrakt med Lyngby. Efterfølgende er formaliteterne og den administrative del af klubskiftet nu faldet på plads, så Casper Højer Nielsen fra i dag kan kalde sig AGF'er.

Opvækst i FC København
Casper Højer Nielsen har fået sin fodboldopvækst i FC København. Før han kom til Lyngby i sommeren 2014 var han i en kort periode udlejet fra FCK til Brønshøj, inden han permanent skiftede til Lyngby BK i 2014. Casper Højer Nielsen står i efteråret noteret for otte kampe i Alka Superligaen for Lyngby, hvor det blev til et enkelt mål. Nu gælder det så nye udfordringer i AGF.

- Jeg var begyndt at glæde mig til sommer, hvor det jo oprindeligt var planlagt, at jeg skulle starte i AGF. Så selv om det er på en trist og turbulent baggrund, er det en stor glæde, at det allerede er faldet på plads nu. Efter en god tid i Lyngby glæder jeg mig nu til nye udfordringer hos AGF, siger Casper Højer Nielsen, der starter træningen i AGF allerede i dag - fredag.

- Det bliver spændende at møde mine kommende holdkammerater og jeg er glad for, at det er lykkes og jeg allerede nu kan kalde mig AGF-spiller, tilføjer Casper Højer Nielsen, der er kendt som en offensiv back med en god venstre fod i opspils- og indlægsspillet.

Rette mentalitet
Cheftræner i AGF, David Nielsen - der har et indgående kendskab til Casper Højer Nielsen fra hans tid som cheftræner i Lyngby - ser frem til, at venstrebacken starter i AGF.

- Caspers er en talentfuld spiller, der har haft en god udvikling i Lyngby. Og ikke mindst er han en meget ærgerrig og målrettet spiller, der har den rette mentalitet, vi altid leder efter hos nye spillere i AGF. Så han kommer til at passe rigtig fint ind i klubben og vi glæder os over, at han starter allerede nu, siger David Nielsen.

Casper Højer Nielsen, der står noteret for 15 U-landskampe, har lavet en aftale med AGF frem til 31. december 2021.