Tre mulige debutanter i årets første Superliga-trup

Af: BJ - 11. februar 2018, kl. 15:17

19 spillere er udtaget til mandagens forårspremiere mod Hobro - heriblandt de to nye spillere Martin Pušić og Casper Højer Nielsen, der står foran deres debut i den hvide trøje, hvis de kommer i aktion. Det samme gælder for U19-målmand Kasper Thiesson Kristensen, der er med i stedet for Steffen Rasmussen, som endnu ikke er helt klar til at spille.

Så er ventetiden forbi. Efter en god opstart gælder det for alvor på mandag, når Hobro IK er modstanderen på DS Arena i årets første Alka Superliga-kamp. Cheftræner David Nielsen har udtaget 19 spillere til opgaven, og udover de tre mulige debutanter tæller truppen også Mustafa Amini, Kasper Junker og Jens Stage, der alle har døjet med mindre skader i opstarten, men nu er klar til kamp.

Tre spillere er ikke til disposition på grund af skader: Alexander Juel, Frederik Møller og Steffen Rasmussen.

Truppen ser således ud:

26. Aleksandar Jovanovic / 31. Kasper Thiesson Kristensen / 2. Dino Mikanovic / 3. Niklas Backman / 4. Daniel A. Pedersen / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Kasper Junker / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 14. Jens Stage / 15. Mikkel Rask / 16. Casper Højer Nielsen / 17. Adama Guira / 18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 23. Pierre Kanstrup / 32. Martin Pušić / 44. Magnus Kaastrup

Head2Head

AGF har endnu den første sejr over Hobro til gode på udebane. I de tre indbyrdes opgør på DS Arena er det blevet til to nederlag og et uafgjort resultat. De seneste opgør i Hobro endte med et 1-3-nederlag - den enlige AGF-scoring tegnede den nuværende Hobro-spiller Danny Olsen sig for.

Værd at vide om Hobro IK

• Hobro indtager i comeback-sæsonen til Superligaen en femteplads med 27 point i 19 kampe
  • Det har været et relativt stille transfervindue for Hobro. To tilgange er det blevet til. I Fredericia har klubben hentet den tidligere AGF-spiller Frans Dhia Putros, og derudover er Alexander Baun fra Skive også ny i Hobro-trøjen. Onur Albayrak er den eneste spiller, der har forladt klubben.
  • Hobro har spillet X kampe som forberedelse til forårssæsonen:
    FC Fredericia - Hobro IK 2-1
    Hobro IK - FC Slovacko 3-2
    Zaglebie Lubin - Hobro IK 0-0
    Hobro IK - Skive IK 2-1
    FC Midtjylland - Hobro IK 2-2
  • I generalprøven mod Fredericia stillede cheftræner Thomas Tomasberg med denne startformation: Jesper Rask -  Frans Putros, Mathias Haarup, Rasmus Minor, Björn Kopplin -
    Edgar Babayan, Vito Hammershøy-Mistrati, Mikkel Mejlstrup Pedersen, Danny Olsen -  Wilfried Domoraud, Quincy Antipas

Hobro-AGF starter mandag kl. 19, og de lokale har sat alle sejl til for at få besøg fra Aarhus. Således byder bosætningskampagnen "Flyt til Mariagerfjord" alle gæster på udebaneafsnittet på gratis stadionpølser. Så aftensmaden er altså inkluderet i billetten, der  kan købes her. Husk at bestille til 'Pajo-bolte Tribunen', hvis du vil stå med dine med-fans og nyde godt af tilbuddet om en pølse fra de gavmilde Hobroensere.