AGF henter forsvarsspiller i Lyngby

Af: SHC / Foto: AGF - 16. januar 2018, kl. 17:11

Casper Højer Nielsen skifter om et halvt år den kongeblå trøje i Lyngby ud med den hvide i AGF.

Til sommer kommer der et nyt ansigt i forsvaret hos AGF i skikkelse af den 23-årige venstreback Casper Højer Nielsen, der i øjeblikket spiller for Lyngby BK. Her udløber hans kontrakt til sommer, hvorefter den talentfulde back skifter til AGF.

Casper Højer Nielsen har fået sin fodboldopvækst i FC København. Før han kom til Lyngby i sommeren 2014, var han i en kort periode udlejet fra FC København til Brønshøj, inden han permanent skiftede til Lyngby BK.

Casper Højer Nielsen står i efteråret noteret for otte kampe i Alka Superligaen for Lyngby, hvor det er blevet til et enkelt mål. Til sommer gælder det så nye udfordringer i AGF.

- Jeg glæder mig meget til at skifte til AGF, der er en af de store klubber i dansk fodbold. Efter en god tid i Lyngby er det til sommer tid til nye udfordringer et spændende nyt sted. Jeg kender David Nielsen fra hans tid i Lyngby, og jeg ser frem til at blive genforenet med ham i Aarhus og ikke mindst til at møde mine kommende holdkammerater og AGF's fantastiske fans, siger Casper Højer Nielsen, der dog først skal fokusere på at gøre foråret færdig i sin nuværende klub.

- Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg stadig er Lyngby-spiller og har fuld fokus på vores opstart og vores kommende forår i Alka Superligaen. Min tid som AGF-spiller starter først til sommer. Så indtil da fokuserer jeg 100 procent på opgaven i Lyngby, tilføjer Casper Højer Nielsen, der er kendt som en offensiv back med en god venstre fod i opspils- og indlægsspillet.

Cheftræner i AGF, David Nielsen - der har et indgående kendskab til Casper Højer Nielsen fra sin tid som cheftræner i Lyngby BK - ser frem til, at Casper Højer Nielsen til sommer støder til truppen i AGF.

- Vi så allerede Caspers kvaliteter, da han var en ung spiller i FC København, hvor han har fået en god forsvarsuddannelse. Han er en talentfuld spiller, der er fortsat sin gode udvikling i Lyngby. Casper er en ærgerrig og målrettet spiller, og han har den rette mentalitet, vi altid leder efter hos nye spillere. Så han kommer til at passe rigtig fint ind i AGF, hvor vi glæder os til, at han starter til sommer, siger David Nielsen.

Casper Højer Nielsen, der står noteret for 15 U-landskampe, tiltræder i AGF den 1. juli 2018 på en kontrakt, der løber indtil udgangen af 2021.