22 Superliga-spillere - fem fodboldskoler - en sjov fodbolddag

Af: BJ - 6. juli 2018, kl. 17:59

Det var store besøgsdag på flere af samarbejdsklubbernes fodboldskoler tirsdag eftermiddag. Stort set samtlige Superliga-spillere var i ilden, og de havde en fornøjelig dag sammen med en masse glade fodbolddrenge og -piger.

VM fylder meget i øjeblikket, men tirsdag eftermiddag var det ikke Schmeichel, Kane, Eriksen, Neymar og Mbappé, der var på læberne hos fodboldskole-deltagerne rundt omkring i Østjyllland, men derimod Jovanovic, Whalley, Sana, Bundu og Junker.

Anledningen var, at AGF's Superliga-spillere var på besøg hos fem samarbejdsklubber, der alle afholder fodboldskoler i denne uge. TRIF, Houlbjerg/Laurbjerg, Lystrup, ASA og Lyseng fik alle besøg af en håndfuld AGF-spillere, der blev kastet ud i trænerrollen for de mange fodbolddrenge og -piger, og naturligvis var der også tid til autografer.

Herunder kan du se lidt stemningsbilleder fra fodboldskolerne i Lystrup IF, ASA og TRIF.

Fodboldskolen i Lystrup

Fodboldskole _Lystrup 2_FT

Fodboldskole _Lystrup 5_FT

Fodboldskole _Lystrup 6_FT