Frederik Møller siger farvel til AGF

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 5. juli 2018, kl. 11:58

Venstrebacken Frederik Møller skifter til Silkeborg IF.

Frederik Møller får fremover lidt længere til træning. For venstrebacken skifter nu den hvide trøje ud med Silkeborg IF's røde. Således siger Frederik Møller farvel til AGF og skifter med øjeblikkelig virkning til Silkeborg IF i NordicBet Ligaen.

- Jeg er et sted i min karriere, hvor jeg vil spille førsteholdsfodbold. Og i AGF var jeg kommet lidt bag i køen efter den skade, jeg pådrog mig opstarten til foråret. Men nu er jeg skaden kvit og jeg har ønsket, at søge nye veje i jagten på kontinuerlig spilletid, siger Frederik Møller, der sender varme tanker til alle i og omkring AGF.

- Selv om den blev kort, så har det været en god tid i AGF. Jeg vil gerne takke klubbens fysiske stab for en fantastisk god behandling og genoptræning i min skadesperiode. Jeg har også nydt at spille sammen med mine holdkammerater og ikke mindst foran klubbens fantastiske fans.
Men jeg vil spille fodbold og så må man nogen gange videre - sådan er det i fodbold, og jeg er glad for, at det er lykkes at finde en løsning, tilføjer Frederik Møller.

Frederik Møller fik debut for AGF i en kamp mod Hobro den 21. juli 2017. Han nåede 18 kampe for AGF og et enkelt mål. Nu gælder det jagten på spilletid i Søhøjlandet.

- Frederik er et sted i sit liv og i sin karriere, hvor han uge efter uge skal spille førsteholds-fodbold. Casper Højer Nielsen har spillet på et højt niveau hele foråret og har pt. sat sig på venstrebacken. Vi har dog god konkurrence på pladsen, hvor Jesper Juelsgaard og en Daniel Thøgersen, der er på vej frem, fortsat vil byde sig til. Så alt i alt giver det god mening for begge parter, at Frederik nu prøver lykken et andet sted og vi ønsker ham alt mulig held og lykke. Frederik er en solid venstreback og Silkeborg får en top professionel spiller, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen.

Inden sin tid i AGF har Frederik Møller - der fylder 25 år på søndag - optrådt for blandt andre AC Horsens og Hobro IK.