Stærk matchning i generalprøve

Af: BJ - 5. juli 2018, kl. 22:55

18 spillere er udtaget til fredagens testkamp.

Det er lidt af et særsyn på AGF.dk, at vi omtaler en testkamp uden at nævne modstanderens navn. Det er ikke desto mindre tilfældet for den generalprøve, som venter Superliga-spillerne fredag eftermiddag. Efter aftale med modstanderen må vi først nævne det på kampdagen.

Truppen, der er udtaget til opgaven, skal I dog ikke snydes for. 18 spillere er med i bussen, som efter torsdagens træning satte kurs mod den by, hvor kampen spilles:

Aleksandar Jovanovic, Oscar Whalley, André Riel, Dino Mikanovic, Daniel Thøgersen, Niklas Backman, Pierre Kanstrup, Sebastian Hausner, Jesper Juelsgård, Björn Daniel Sverrisson, Magnus Kaastrup, Benjamin Hvidt, Kasper Junker, Nimo Gribenco, Adama Guira, Bror Blume, Jakob Ankersen, Søren Bugge

En god håndfuld spillere må af forskellige årsager stå over. Det drejer sig om Mustafa Amini, Tobias Sana, Martin Spelmann, Kasper Lunding, Mustapha Bundu, Casper Højer og Jens Stage.

Cheftræner David Nielsen forventer at se de spillere, der skal i aktion, gå ud til kampen, som om der stod point på spil.

- Vi skal ud og spille kampen som en almindelig turneringskamp. Det gjorde vi også oppe i Sverige, og der havde vi også en følelse af, at det ikke var en træningskamp. Der var masser af tilskuere på tribunerne, og det var også lidt en ond kamp - ligesom Superliga-kampe også godt kan være. Så på den måde mindede det om en rigtig turneringskamp, og den samme gode matchning forventer vi også at få i generalprøven.

- Det er vores sidste test mod en topmodstander. Vi synes, vi har haft en god progression fra Midtjylland til Djurgården-kampen, og den skal vi bygge videre på mod en stærk modstander. Kampen skal give os det sidste tempo i benene frem mod sæsonstarten, siger David Nielsen.

Testkampen fløjtes i gang kl. 15.00. Vi vil bringe live-opdateringer på vores twitter-side, og efter kampen vil der være referat og reaktioner på AGF.dk.