U19 og U17 i generalprøve mod HSV

Af: BJ - 1. august 2018, kl. 0:28

Som det var tilfældet for Superliga-holdet, er Hamburger SV også modstanderen i generalprøven for de to ældste talenthold.

Lørdag drager U19 og U17 sydpå for at møde tyskerne. Begge hold har brugt opstarten på at træne hårdt, og nu indstilles sigtekornet så småt på sæsonpremieren.

- Jeg kommer til at stille i stærkeste opstilling mod HSV. I vores to første testkampe mod Lysengs danmarksserie-hold og senest mod AaB var det vigtigste for os at få fordelt minutterne. og give alle en fair chance. Vi møder også AaB i den første turneringskamp, så vi ville heller ikke røbe for meget i denne kamp, siger U19-cheftræner Fatah Abdirahman, der søndag så sit hold spille 0-0 mod AaB

- I første halvleg er forsvarsdelen egentlig okay, men i forhold til det udtryk, vi gerne ville have, var det uacceptabelt. Spillerne fik også at vide i pausen, at der skulle mere til, og de skal roses for den anden halvleg, de leverer. Vi er klart bedst og har de største chancer.

Han har alle spillere klar til kampen mod tyskerne.

- Det er en stor fornøjelse, og alle byder sig til. Der er en hård konkurrence på holdet, og det er kun positivt, siger Abdirahman.

Gnist i drengene
Også U17 møder HSV på lørdag, og her ser cheftræner Dennis Ramonn Olsen frem til at måle sig med et kompetent mandskab.

- Vi bliver matchet på absolut øverste niveau, og det bliver en god styrkeprøve for drengene.

Søndag stod han for første gang i spidsen for U17 i en testkamp mod AaB. Opgøret endte 2-2, og han var godt tilfreds med det, spillerne viste.

- Jeg kommer aldrig til at tage resultatet som det første fokuspunkt. Det er en ny trup med en hulens masse førsteårs, så det eneste, det handler om, er præstationen. Og når vi præsterer, får vi som regel også det resultat, vi gerne vil have. Vi præsterer fint mod AaB. Jeg ser gnist i drengene. Vi har haft en hård første træningsuge, og det, vi skulle måles på mod AaB, var vores udtryk og klubbens værdier. Og her leverede vi til punkt og prikke. Vi scorer et par flotte mål ved Lukas Therkildsen og Viktor Storgaard og kommer foran 2-0. AaB scorer til 2-2 i overtiden, og hvis man skal tage resultatbrillerne på, så er det to persolige fejl, de scorer på. Og det gør mig egentlig lidt mere rolig, for vi bliver ikke spillet igennem, og det udtryk, vi gerne vil have har drengene hurtigt taget til sig. De individuelle fejl kan vi reparere på, siger Dennis Ramonn Olsen.

U19 åbner sæsonen 11. august på udebane mod AaB, mens U17's sæsopremiere står mod Vejle Boldklub 18. august på Fredensvang.