Bliv vært på Fredensvang

14. juni 2018, kl. 16:03

Ceres Park & Arena søger nu verdens bedste vært til vores nye cafe; Cafe Fredensvang i AGF’s nye klubhus.

AGF har netop åbnet et nyt klubhus med moderne faciliteter til den professionelle afdeling og vores ungdomsafdeling.

Til klubhusets nye cafe søger vi nu en servicemindet og ansvarsfuld vært til en fuldtidsstilling. Ikke en forpagter - ikke en kok. Men en vært. En cafémedarbejder, der skal stå for Cafe Fredensvang.

Så vi leder efter en selvstændig person, der har lyst til kundekontakt og sætter god service i højsædet. Din baggrund er ikke så vigtig. Det vigtigste er, at du har lyst til at være en god vært, sætter en ære i at drive "din" cafe på bedst mulig måde og, at du er ansvarsfuld, pålidelig og omgængelig. Det kan for eksempel være, du har været tjener eller arbejdet på en cafe i din studietid. Måske du er kantinemedarbejder, der trænger til en ny udfordring eller det kan være, at du arbejder i en butik.

Opgaverne vil være mangeartede i det nye klubhus:

- Kundebetjening af husets brugere
- Vagtplanlægning og mindre administration
- Tilberedning af mindre anretninger, sandwich, salater og lignende
- Sparring omkring sammensætning af sortiment i caféen og varebestilling
- Mindre rengøring og andre forefaldende opgaver

Cafe Fredensvang drives af Ceres Park & Arena, der vil støtte dig med hensyn til regnskabsføring, disponering, indkøb, indretning, skiltning osv. Du vil være Ceres Park & Arenas forlængede arm i klubhuset og de regner med dig - ligesom du kan regne med dem. Til caféen hører et nyt og moderne køkken, så der kan produceres mad i huset.

Så:
- Er du i stand til at levere en sund og moderne profil i en cafe.
- Har lyst til og mod på at sætte en god standard for cafeen og dens omgivelser
- Er serviceorienteret udover alle grænser
- Kender din vej rundt i et køkken eller er klar på at lære, hvordan et køkken ser ud

- Trives godt i et sports- og fodboldmiljø med mange berøringsflader
- Er ok med skæve arbejdstider
- Over 25 år

Så søg dette spændende job.

Café Fredensvang har i sæsonen åben fra kl. 15 til 21 mandag til torsdag, samt i weekenderne.

Vi leder efter den rette profil, så du må gerne udfordre os. Uanset din baggrund, så søg stillingen, hvis du kan se dig selv som den nye vært i Cafe Fredensvang og for husets daglige brugere.

Du er velkommen til at kontakte eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgard på 40 27 10 00 eller mail hbs@parkarena.dk for at høre mere om stillingen. Det er også til hende, at du skal sende din ansøgning. Og vi vil gerne høre fra dig inden den 5. juli.

Ceres Park & Arena

Skærmbillede 2018-06-14 Kl . 15.34.04