Guldmatchbold til U17 efter sejr over FCK

Af: BJ / Foto: Torkil Fosdal FCK.dk - 14. juni 2018, kl. 8:38

Med en 3-2-sejr over FC København i Telia Parken har AGF's U17-hold sikret sig en matchbold i kampen om DM-guldet inden sidste spillerunde på lørdag.

Det var en direkte duel om førstepladsen, der udspillede sig i Telia Parken onsdag eftermiddag. Før kampen toppede FC København U17 Ligaen et point foran AGF-drengene, og kravet var derfor en sejr til cheftræner Fatah Abdirahmans tropper, hvis chancen for guldmedaljer stadigvæk skulle være i live inden sidste spillerunde på lørdag. Og den opgave løste holdet på fornem vis - og viste flot moral undervejs ved at vende en pausestilling på 2-1 i FCK's favør til en 3-2-sejr.

AGF-drengene fik en ønskestart, da Gustav Mogensen udnyttede en kontra efter syv minutter til at åbne scoringen.

Blot tre minutter senere svare hjemmeholdet dog igen, og efter en halv times spil blev det også 2-1 til københavnerne på et flot langskud. 2-1 var også stillingen ved pausen.

U17 havde nu godt 40 minutter til at vende rundt på det hele - og det lykkedes. Først bragte Anders Fæster balance i regnskabet på et hovedstød efter hjørnespark, og med små tyve minutter igen satte anfører Mikkel Møller Lassen sejrsmålet - igen som følge af et hjørnespark.

I resten af kampen forsvarede AGF-drengene føringen hjem, og sejren betyder som nævnt, at de selv nu kan afgøre, om guldet for andet år i træk skal til Aarhus i U17 Ligaen. På lørdag venter Haderslev på hjemmebane, og med en sejr her er U17 sikre på at vinde U17-DM. Kampen - der er i forlængelse af den officielle indvielse af det nye klubhus - har kick off kl. 14.00, og der er fri entré.

Se FCK TV's højdepunkter fra kampe herunder under:

U17-FCK_1

Kampfakta - U17 Ligaen
FC København - AGF 2-3 (2-1)
0-1: Gustav Mogensen (7')
1-1: Mohamed Daramy (10')
2-1: Ahmed Daghim (29')
2-2: Anders Fæster (46')
2-3: Mikkel Møller Lassen (67')

AGF:
Johannes Frahm - Mikkel Møller Lassen, Jacob Green-Pedersen (41: Marcus Ginnerup), Emil Agerbæk - Oscar Fulgsang, Peter Rogers, Mads Thorsøe Bager (41: William Førby), Albert Grønbæk Erlykke (81: Magnus Kirchheiner), Frederik Jørgensen - Gustav Mogesen, Anders Fæster