Rieper fejrer rund fødselsdag som holdejer

8. juni 2018, kl. 14:36

Forleden fyldte den tidligere AGF'er Marc Rieper 50 år. Næste lørdag står han i spidsen for Hold 3 til Det Sidste Bad.

For to år siden lukkede AGF's Legender det gamle klubhus på Fredensvang ned med 'Det sidste bad' og rejste samtidig penge til det nye klubhus. Nu er det nye klubhus klar til indvielse den 16. juni, og igen er Legenderne klar med et stort støttearrangement.

Denne gang under navnet 'Det Første Bad', hvor legenderne rejser penge til ungdommens del af det nye klubhus.

Så lørdag den 16. juni vil ni cykelhold konkurrere om, hvem der kan køre længst. Jo, længere et hold kører, jo flere penge samler de ind til det gode formål.

På Hold 3 har de en rutineret herre i spidsen. Måske ikke så meget i cykling, men så i fodbold. For det er den tidligere AGF'er Marc Rieper, der står for Hold 3. Rieper fyldte forleden 50 år og kan jo passende markere sin runde fødselsdag med, at vinde Det Første Bad.

Ønsker du at støtte Riepers hold, så brug MobilePay 18717

Læs mere om Det Første Bad her.