Information om FCK vs. AGF

Af: Foto: Getty Images - 23. maj 2018, kl. 7:36

Fredag gælder det Europa Play-finalen i Telia Parken. Her får du alt den nødvendige information om kampen.

Efter den flotte sejr i Haderslev tirsdag aften er vi nu i Europa Playoff-finalen. Den finder sted allerede nu på fredag den 25. maj i Telia Parken, hvor FCK, der blev nummer fire i Alka Superligaens mesterskabsspil, venter i én  afgørende kamp om en plads i Europa League.

Til den kamp er AGF blevet tildelt DFDS Tribunen (D) i Telia Parken. Det er tribunen bag det ene mål (D2 og D3). Billetter til det afsnit kan købes via dette link. 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn

Der arrangeres forskellige ture til Telia Parken på fredag.

AGF Fanklub arranger som sædvanligt busture til udebanekampe og naturligvis også på fredag.
Tilmelding er åben for medlemmer nu. Her kan du læse mere og også blive meldt ind i fanklubben, hvis du vil med på deres tur.

Samlet for Aarhus arrangerer også busture til Telia Parken. Læs mere hos Samlet for Aarhus på Facebook her.

Kampen er altså fredag kl. 19 i Telia Parken. Der er ingen returkamp. Vinderen skal findes på fredag, og står det uafgjort efter ordinær spilletid, spiller man 2 x 15 minutters forlænget spilletid, og står det stadig uafgjort, afgøres det i straffesparks-konkurrence. Og det er altså en plads i Europa League kvalifikationen, der står på spil.

Det er en god ide at læse Telia Parkens ordensreglement, der skal sikre den bedst mulige oplevelse for alle. Bemærk blandt andet, at af hensyn til sikkerheden må man kun vise tilknytning til AGF på AGF's tilskuerafsnit.

Og her finder du information til udebanefans i Telia Parken. Bemærk, at AGF-tilhængerne ikke er på A11 som omtalt, men altså DFDS Tribunen.

Uanset resultatet i København er AGF dog - efter sejren i Haderslev - nu sikker på 7. pladsen efter et fint forår, der har budt på mange flotte kampe og en stor opbakning til holdet - ude som hjemme. Nu venter en sidste kamp inden sommerferien. Så kom i Telia Parken og være med til at fejre foråret sammen med holdet og støt gutterne frem mod den sidste sejr, der kan blive et ekstra smukt punktum for et flot forår for holdet.

Getty Images -961451316