Klubsamarbejde skrevet i sten

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 1. juni 2018, kl. 19:26

AGF har næsten 70 samarbejdsklubber over hele Østjylland. Fremover bliver det gode samarbejde markeret med en såkaldt klubsten til den lokale klub. Forleden fik Viby IF sin sten, hvor der er flere prominente navne på.

AGF har samarbejdsklubber over hele Østjylland, hvor AGF og den lokale klub samarbejder på flere niveauer - primært om at udvikle talenter til et lokalt, nationalt og internationalt niveau, men klubsamarbejdet bidrager også til at skabe de rammer, der fremmer aktiviteter og klubliv i lokalsamfundet.

Fremover bliver det gode samarbejde markeret med en såkaldt klubsten til den lokale klub, hvor AGF hædrer samarbejdet og de spillere, der er vokset op i klubben og som senere kom til AGF.

- Vi vil gerne synliggøre det gode samarbejde med samarbejdsklubberne og markere det bånd, der er mellem klubben og AGF. Og så får klubberne også på mulighed for at synliggøre vores samarbejde på en rigtig fin måde, siger chef for AGF Klubsamarbejdet, René Frost.

Sten i Viby
I denne uge fik Viby IF som en af de første klubber sin sten, da AGF besøgte klubben i forbindelse med dens 100 års jubilæum. På stenen står der allerede navne på tre spillere, der har trådt deres barnesko i Viby og senere har spillet på AGF's førstehold. Det drejer sig om Jan Lauridsen, Niels Kristensen og Flemming Povlsen.

Se hvordan det gik, da Viby IF fik sin sten.