Tid til nye græsgange for Zacho

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 18. maj 2018, kl. 17:30

Den unge offensivspiller Michael Zacho kommer ikke tilbage til AGF fra sit lejeophold i Brabrand.

AGF meddelte i dag, at tre spillere forlader klubben efter sæsonen. Herunder Michael Zacho, der i foråret har været på lejeophold hos Brabrand IF fra NordicBet Ligaen.

Men Michael Zacho vender ikke tilbage til AGF efter endt lejemål. Hans kontrakt udløber således efter sæsonen og bliver ikke forlænget.

- Jeg er ærgerlig over, at det aldrig blev til et gennembrud i AGF, hvor jeg har været hele min opvækst. Så det har altid været en drøm at slå igennem hos AGF. Men på grund af forskellige skader gennem længere tid, fik jeg aldrig rigtig for alvor vist mig frem. Så det er meget naturligt, at det nu er tid til at skilles. Men jeg er glad for, at jeg trods alt nåede at få kampe for klubben - det har været en ære at repræsentere AGF og bære logoet, siger Michael Zacho, der blev lejet ud i vinterpausen. Nu fortsætter jagten på spilletid for den 21-årige offensive midtbanemand.

- Udlejningen til Brabrand har været rigtig god for mig. Jeg har fået spilletid og vist mig frem på en bedre måde end jeg kunne i AGF. Så det har været rigtig godt for mig, at komme i 1. division - det har givet mig noget modenhed og erfaring, jeg kan bruge videre i min karriere. Og for mig handler det nu om, at jeg spiller kontinuerligt seniorfodbold. Men jeg har ikke noget konkret i sigte i forhold til min fremtid - nu skal jeg først være færdig med sæsonen i Brabrand, siger Michael Zacho.

Michael Zacho kom til AGF som 11-årig fra samarbejdsklubben HEI. Han fik som U19-spiller førsteholdsdebut for AGF i 1. division og nåede at optræde 16 gange for AGF's bedste hold.