Tre år mere til Kasper Junker

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 12. maj 2018, kl. 12:59

AGF og Kasper Junker har forlænget angriberens aftale, så den nu gælder til sommeren 2021.

Kasper Junker har i dag forlænget sin aftale med AGF med yderligere to år, så klubben og angriberen nu har papir på hinanden indtil den 30. juni 2021.

Junkers oprindelige kontrakt stod til at udløbe til sommeren 2019, men nu bliver der altså lagt yderligere to år oven i den aftale.

- Kasper har i sin tid i AGF udviklet sig fornuftigt. Han besidder en række kvaliteter og et stort potentiale, som vi skal se udvikle og udfolde sig over de kommende år. Han har en hurtighed, der er få forundt, og han er blevet bedre i duellerne rundt omkring på banen. Hans evne til at komme frem til chancer i kampene forbedres løbende og jeg har en god fornemmelse af, at Kaspers endelige gennembrud som en kontinuerlig målscorer i Superligaen ligger og venter på ham, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen.

God plan
Selv er angriberen - der fyldte 24 år i marts - overmåde tilfreds med, at han nu har sin fremtid på plads de næste tre år.

- Jeg føler stadig, at der er et stort udviklings-potentiale for mig her i AGF, og det har jeg i sinde at forløse. Klubben og jeg har sammen lagt en god plan for min fremtid og i det hele taget var det et godt tidspunkt til at forlænge. Så jeg er meget glad for, at det er faldet på plads og jeg glæder mig til de kommende år, siger Kasper Junker.

Kasper Junker kom til AGF fra Randers FC i sommeren 2016. Han har siden spillet 59 kampe med 13 mål til følge. Senest i søndags mod OB hjemme i Ceres Park, hvor Kasper Junker scorede AGF's mål til 2-2 i 3-2 sejren over OB.

Kasper Junker står noteret for fem U21 landskampe og var også udtaget til vinterens ligalandshold.

Kasper Junker 060518-09(2)