U19 vinder turnering i Holland

Af: SHC / Foto: AGF Talent - 4. juni 2018, kl. 9:10

U19 har i dag vundet en turnering i Holland - Magnus Kaastrup blev topscorer med fire mål i semifnalen og finalen.

Mens Superliga-holdet i disse dage nyder en velfortjent ferie, så er U19-holdet stadig i gang.
Og i denne weekend var holdet i Bresken i Holland, hvor de deltog i turneringen; Esad Osmanovski Memorial Cup.

Og efter en række flotte kampe vandt U19-holdet søndag eftermiddag turneringen efter en finale-sejr over SC Heerenveen på 2-1 - begge mål signeret af Magnus Kaastrup, der nu spiller med U19 efter Superliga-holdet er gået på ferie.

Og Kaastrup var flyvende i Holland. Således var det også ham, der scorede begge de århusianske mål i semifinalen, hvor det blev til en 2-0 sejr over Sparta Rotterdam.

Frem mod finalen var U19 blevet nummer et i deres pulje ved at spille 0-0 mod Vitesse og vinde over Top Level Academy og FC Antwerpen. Udover Magnus Kaastrup kom Gustav Mogensen, Martinus Mandal, Daniel Thøgersen og Alexander Ammitzbøll også på måltavlen i Holland.

- Det var nogle gode hold, vi mødte - især SC Heerenveen i finalen. Men vi viser vores styrke. Vi er bedre end dem - fysisk og spillemæssigt, og det er helt fortjent, at vi vinder, for vi var det bedste hold i turneringen, siger Magnus Kaastrup, der kunne rejse hjem med topscorerprisen for hele turneringen.

Så en flot skalp for U19 i turneringen, der tidligere er vundet af hold som Atletico Paranaense fra Brasilien og hollandske AZ Alkmaar og Ajax Amsterdam.

Full Size Render [1]

Esad Osmanovski Memorial Cup er opkaldt efter fodboldspilleren Esad Osmanovski, der startede sin karriere i værtsklubben Bresken og siden hen kom til PSV Eindhoven, hvor det unge talent måtte stoppe sin karriere på grund af skader inden den for alvor kom i gang. Han fortsatte dog på lavere niveau i sin barndomsklub Bresken, hvor han blev kendt som en aktiv og vellidt leder og træner. I 2004 faldt han dog tragisk om med et hjerteanfald og døde i en ung alder. Turneringen i Holland er skabt i hans minde.