Unge AGF'ere gjorde en god figur i Berlin

7. maj 2018, kl. 23:54

AGF's U12-hold sluttede på en flot tredjeplads til et stærkt besat stævne i Berlin i weekenden.

I den indledende pulje hentede AGF-drengene flotte sejre over blandt andre Tottenham, HSV og Hertha Berlin, hvilket betød, at holdet kvalificerede sig til A-slutspillet.

Her ventede Sparta Prag og Red Bull Leipzig. To dygtige modstandere, som AGF-drengene gav kamp til stregen, men som lige var den tand skarpere og derfor blev det til en samlet tredjeplads.

Vi har haft et rigtigt fint stævne, hvor vi har mødt god modstand af nogle af de bedste hold på årgangen i Europa. På trods af den rigtigt gode matchning, var vi i mange kampe dygtige på bolden, og drengene viste stort mod i mange afgørende situationer. Med en smule mere held og dygtighed mod Sparta Prag og Red Bull Leipzig kunne det måske være blevet til mere, men ikke desto mindre er vi glade for endnu en gang at have deltaget i et udlandsstævne, hvor drengene både som hold og individuelt har udviklet sig meget undervejs, fortæller U12-cheftræner Kasper Kececi.