Bror Blume skifter til AGF

Af: SHC / FS - 1. marts 2018, kl. 17:56

AGF henter den 26-årige offensivspiller Bror Blume, der tiltræder med det samme.

AGF styrker midtbanen med den tidligere Lyngby-spiller Bror Blume, der torsdag eftermidag har skrevet kontrakt med os frem til sommeren 2021.

Skiftet er kommet i stand efter Blume valgte at sige farvel til Lyngby i forbindelse med den økonomiske tumult i klubben. Dermed skifter han nu den blå trøje ud med den hvide og en plads i AGF-truppen.

Bror Blume har længe været en fast bestanddel af Lyngbys midtbane og var i klubbens bronze-sæson sidste år en vigtig del af holdet, hvor han med et stort løbepensum og et godt blik for spillet fremstod som en af profilerne.

- Bror er en intelligent fodboldspiller, der kan dække alle pladser på midtbanen. Han er dygtig til at finde plads til sig selv på banen og har et yderst godt blik for spillet. Han har gennemgået en god udvikling de seneste år i Lyngby - en udvikling, vi vil skubbe yderligere til i AGF, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, der også roser Bror Blumes arbejdspensum.

- Bror forstår også vigtigheden af at være hårdtarbejdende, dedikeret og ydmyg i forhold til spillet, og så giver han sig altid fuldt og helt for sit hold. Dermed har Bror ikke kun de fodboldmæssige kvaliteter, men han rummer også de værdier og den rette mentalitet, vi altid kigger efter hos nye spillere i AGF. Så vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at få Bror til AGF og vi ser frem til at se ham i den hvide trøje, siger sportschef Peter Christiansen.

Starter i morgen
- Jeg har haft mange gode år i Lyngby, men det var blevet tid til nye udfordringer for mig. Så da chancen for at komme til AGF opstod, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle slå til. Det er en meget attraktiv mulighed for at komme til en af de store klubber i Danmark, der er i gang med en spændende udvikling, siger Bror Blume, som tidligere er blevet trænet af cheftræner David Nielsen, da han i sin tid stod i spidsen for Lyngbys hold i Alka Superligaen.

- David Nielsen har en stor del af æren for, at jeg etablerede mig i Alka Superligaen og på Lyngbys førstehold. Så jeg er glad for, at jeg nu igen skal spille under ham. Men mest af alt er glad for, at jeg nu kan kalde mig AGF-spiller, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang, tilføjer Bror Blume, der er 26 år og har spillet 141 kampe for Lyngby, hvor det er blevet til 19 mål.

Blume har første arbejdsdag i AGF i morgen - fredag den 2. marts. Han får nummer 29 på ryggen og tiltræder på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Bror _Blume2