Aarhus Netværk

Sponsorer hos AGF har mulighed for at blive medlem af de seks NetværksGrupper, der udgør AGF Aarhus Netværk.

Formålet med AGF Aarhus Netværk er at aktivere sponsorerne via networking og dermed skabe merværdi i sponsoraterne, uanset hvordan de sportslige resultater udvikler sig.

I NetværksGrupperne, der tæller knap 200 virksomheder, skaber medlemmerne en tættere dialog, udveksler erfaringer og fokuserer på forretningsmuligheder - både mellem medlemmerne og i medlemmernes øvrige netværk.

Omsætning
AGF Aarhus Netværk har siden etableringen i februar 2007 (dengang under navnet Århus Elite Netværk) oplevet stor fremgang i den omsætning, aktiviteter i netværksgrupperne genererer. Omsætningen blev første gang registreret i 2008. Dengang blev der indrapporteret omsætning for 23,9 millioner kroner i 2008. I 2015 var tallet vokset til mere end 61 millioner kroner. Og i 2016 satte AGF Aarhus Netværk rekord med en omsætning på 71,6 millioner kroner.

Se salgsstatistik >>

Kontakt
Netværkschef Bent Wachmann er tilknyttet som ansvarlig for driften samt udviklingen af AGF Aarhus Netværk. Interesserede virksomheder er velkomne til at rette henvendelse på mobil: 40 27 87 67eller email: bw@aarhus-elite.dk

Læs mere om AGF Aarhus Netværk på www.aarhusnetvaerk.dk >>