Billetpriser

 

Her kan du købe din billet

Du har flere muligheder for at købe billet til AGF's hjemmekampe i Ceres Park:

 1. Online - KLIK HER >>
  - Køb og udprint dine billetter online
 2. I AGF's kontor, Stadion Allé 70, Aarhus C (man-torsdag 9.00-15.00) (Fredag 9.00-13.00). OBS: Billetsalget på kontoret er lukket på kampdage.
 3. Billetboderne på kampdagen
 4. Sæsonkort - KLIK HER >> 
     

Billetpriser 19/20

Vi henviser til online billetsalget som findes her

Udover online kan du også købe billetterne i billetboderne på kampdagen. Billetboderne åbner 1 time før kampstart. Vi gør opmærksom på, at der tages et gebyr på 20 kr. per billet i forhold til online prisen.

* Det er muligt at hente gratis billetter online til Familieafsnittet (B3-B6)

Handicapforhold

 • Kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, der har brug for en hjælper, skal købe billet til kørestolsområdet. Billetprisen er normal voksenpris, men hjælperen har gratis adgang.
 • Handicappladserne findes på nedre C8-C10
 • Handicapparkeringspladser til AGF's kampe i Ceres Park findes på P-pladsen foran Ceres Park. Adgang til P-pladsen sker mod fremvisning af handicap-kort.
 • Har man brug for hjælp, er man velkommen til at henvende sig i informationslugen ved billetboden ved C-tribunen.

Udebanefans

Er du fan af det gæstende hold i Ceres Park, har vi samlet en række nyttige og praktiske informationer til dig her. Læs mere her >>

Billetten

Du kan medbringe både billetten som print og på din mobil. Download med fordel AGF appen.

Billetten med den påtrykte stregkode, er dit adgangstegn til en konkret fodboldkamp. Billetten er kun gyldig, såfremt stregkoden er aktiveret. Det vil sige, at billetter, der er blevet annulleret af AGF Fodbold pga. bortkomst mv., ikke er gyldige adgangstegn. Stregkoden accepteres kun én gang. Billetten kan altså ikke kopieres eller på anden måde forsøges anvendt flere gange. Hvis du bliver forhindret i at komme til en kamp, må du gerne give billetten til en ven. Du må dog ikke videresælge billetten til en værdi højere end den påtrykte.

Om billetrefundering/bytning generelt

Købte billetter refunderes udelukkende i tilfælde af aflysning. Købte billetter er kun gyldig til den påtrykte kamp og kan ikke byttes til anden kamp eller et andet afsnit/sektion. Superligakampene kan blive flyttet til et andet spilletidspunkt af tv. Billetter er gældende til den dag, hvor kampen bliver spillet, og det er ikke nødvendigvis den dato, der er påtrykt billetten. Det er derfor vigtigt, at man orienterer sig enten i pressen eller på agf.dk

Forbehold for fejl og mangler

AGF tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Gratis børnebilletter til Familieafsnittet

Gratis børnebilletter kan hentes HER, og gælder til Familieafsnittet.

Ordensreglemet i Ceres Park

Læs ordensreglementet til kampe i Ceres Park - herunder hvad det ikke er tilladt at medbringe som tilskuer -  KLIK HER >>