Udebanefans

Ceres Park

Velkommen til Ceres Park!

Velkommen til AGF og Ceres Park. Kommer du til Aarhus for at støtte dit hold i kamp mod AGF i Ceres Park, følger her en række informationer, der kan være til nytte og gavn på din tur og dit ophold i Ceres Park.

Billetter

Inden du tager af sted til fodbold i Ceres Park, anbefaler vi, at du køber din billet online på shop.agf.dk >>.
Husk at vælge billettype "udehold" - så får du adgang til vores udebaneafsnit.

Hvis du hellere vil købe dine billetter på selve kampdagen, er det også muligt, så længe der ikke er udsolgt til udebaneafsnittet. En time før kampstart vil en billetbod bag D-tribunen åbne op for et billetsalg.

Bemærk, at du godt kan få din billet scannet via mobiltelefonen.

Priser (online)
Voksen + Senior +65: 100 kr.

U18 + Studerende: 80 kr. 

Købes billetten ved stadion, pålægges der et gebyr på 20,-. 

Portene til udebaneafsnittet åbner som udgangspukt en time før kick off. Til kampe med forventet mange tilsluere i udebaneafsnittet, kan de blive åbnet tidligere.

Mad & drikke

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer, der ikke er købt i Ceres Park. Til gengæld vil der på vores udebaneafsnit være mange muligheder for at slå tænderne i noget lækkert. Før, under og efter kampen vil et vores venlige bodpersonale sørge for alt lige fra øl, sodavand og velsmagende stadionpølser. Og en gang i mellem også lokale overraskelser - som for eksempel den gang vi bød AaB's fans på Rød Aalborg. 

Priser
0,5 fadøl for 50,-
0,75 fadøl for 70,-

6x0,75 fadøl for 350,-


Sodavand for 30,-
Kildevand for 25,-
Kaffe for 25,-

Stadionplatte for 50,-
Fransk Hotdog for 30,-
GF-Menu: Stadionplatte og 0,75 fadøl for 100,-

Transport

Find vej til Ceres Park med:

Google Maps (bil) >>

Rejseplanen (offentlig transport) >>

Bil
Ceres Park er placeret i den sydlige del af Aarhus og velforbundet med E45-motorvejen.

Sydfra mod Ceres Park & Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C. Følg skiltningen mod Atletion.

 • Følg Motorvej E45 
 • Følg Aarhus Syd ca. 9,3 km
 • Fortsæt ligeud ad i krydset ca. 20 m
 • Fortsæt ligeud ad Åhavevej ca. 1,3 km 
 • Fortsæt ligeud ad Marselis Boulevard ca. 1000 m 
 • Drej til højre ad Jyllands Allé ca. 800 m
 • Drej til venstre ad Havreballeskovvej •
 • Drej til højre ind på p-pladen ved Ceres Park & Arena

Nordfra mod Ceres Park & Arena, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C. Følg skiltningen mod Atletion.

 • Følg Motorvej E45 ca. 23,2 km
 • Drej fra ved fra-/tilkørsel nr. 46 ca. 500 m 
 • Følg 2. vej i Rundkørslen ca. 100 m 
 • Følg Aarhusvej ca. 800 m 
 • Fortsæt ligeud ad Søftenvej ca. 3,5 km
 • Følg 1. vej i Rundkørslen ca. 100 m
 • Følg Randersvej ca. 4 km
 • Drej til højre ad Nordre Ringgade ca. 400 m
 • Fortsæt ligeud ad Vestre Ringgade ca. 3,1 km
 • Fortsæt ligeud ad Søndre Ringgade ca. 900 m 
 • Drej til højre ad Stadion Allé ca. 900 m
 • Drej til højre ind på p-pladsen ved Ceres Park & Arena

Parkering
Ankommer man i fanbusser, anbefaler vi, at man benytter sig af de parkeringsmuligheder, der er at finde bag udebaneafsnittet. Her har vi et stadionområde, der er dedikeret til alle udebanefansene. Som udgangspunkt vil det altid være muligt for fanbusser at parkere bag udebaneafsnittet.

Det vil også være muligt at parkere med bil tæt på stadion. Vi anbefaler dog at komme i god tid, da parkeringspladserne omkring Ceres Park hurtigt bliver fyldt op på kampdage.

Se her, hvilke parkeringsmuligheder der er i området omkring Ceres Park >>

Udklip _600x 424

Det vil ligeledes være en god ide at komme i god tid, hvis der er brug for en handicapplads - handicapparkeringspladser til AGF's kampe i Ceres Park findes på P-pladsen foran Ceres Park. Adgang til P-pladsen sker mod fremvisning af handicap-kort.

Bus og tog

Ceres Park ligger i kort afstand fra Hovedbanegården, så en nem måde at komme til fodbold på, er ved at tage toget.

Find din rejse her >>


Tager man toget til Aarhus Hovedbanegård er der rigeligt med muligheder for at hoppe på en bus, der holder tæt på Ceres Park. 

 • Linje 11: Stig på bussen fra Park Alle og hop af ved Cykelbanen. Herfra er der ca. 5 minutters gang til Ceres Park.
 • Linje 16: Stig på bussen fra Park Alle og hop af ved Tivoli Friheden. Herfra er der ca. 6 minutters gang til Ceres Park.
 • Linje 18: Stig på bussen fra Park Alle og hop af ved Cykelbanen. Herfra er der ca. 5 minutters gang til Ceres Park.

Fanmarch
Der vil også være muligheder for at foretage en fanmarch fra Aarhus centrum til Ceres Park. Hvis det bliver tilfældet, vil marchen af sikkerhedsmæssige årsager blive koordineret i samarbejde med politiet, så vejene kan blive spærret af i det nødvendige tidsrum. Politiet vil følge marchen fra start til slut. Det tager ca. 30 minutter at gå fra Aarhus centrum til Ceres Park.

Tifo-info

Store bannere, rulleflag og større tifo-arrangementer kræver en ansøgning til AGF's sikkerhedschef Morten Bjørkmann på mbj@agf-as.dk. Ansøgningen skal sendes senest syv dage før kampen. Dette gælder for AGF's egne fans såvel som det besøgende holds medrejsende fans.

Man kan som udgangspunkt forvente at blive mødt med en samarbejdsvillig og positiv indstilling i forhold til ansøgningerne, så længe de holder sig inden for reglementet.

Udebane

Sikkerhed og dialog på udebaneafsnittet

Sikkerhedspersonalet i AGF har under alle kampe en tæt dialog med både politiet og udeholdets SLO. På den måde forsøger vi hele tiden at skabe den bedste og bredeste form for sikkerhedskoordination, der kan komme udeholdets fans såvel som hjemmeholdets fans til gode.

I det øjeblik, hvor kampen er færdigspillet og fansene er kommet ud af stadion, er det ikke længere en vagtopgave, men en politiopgave at holde styr på begivenhederne omkring Ceres Park. I AGF har vi dog alligevel valgt at gøre det på den måde, at vi står klar til at assistere politiet, hvis der skulle blive behov for det. Vores sikkerhedsfolk vil blandt andet kunne bidrage med at slå en ring omkring udeholdets fanbusser, så udeholdets fans kan komme sikkert ind i busserne.

Ordensreglement
Hvis fans bliver taget i forbindelse med brud på sikkerheden og ordensreglementet i og omkring Ceres Park, vil de blive straffet. Man kan læse mere om ordensreglementet her >>

Kontakt

Hvis du skulle sidde og brænde inde med nogle spørgsmål inden afgangen mod Ceres Park, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Sikkerhed og tifo-spørgsmål
Sikkerhedschef Morten Bjørkmann|mbj@agf-as.dk

Øvrige spørgsmål rettes til følgende
Hovedpostkassen i AGF | Tryk på følgende link >>
SLO Christoffer Berg |cb@agf-as.dk

Bliv lidt længere

Det er altid noget specielt at komme til fodbold ude i Ceres Park. Her kan man nyde at se sit hold spille i nogle af de smukkeste områder i Aarhus, men hvorfor ikke blive lidt længere efter kampen og stifte et endnu større bekendtskab med "smilets by"?

Aarhus er ikke alene Danmarks næststørste by. Det er samtidig en by, der emmer af oplevelser for enhver smag - lige fra seværdigheder, museer, overnatning, begivenheder, aktiviteter, butikker, restauranter, transport og andre praktiske ferieoplysninger. Så uanset om man rejser alene, med venner eller familien til Aarhus for at følge dit hold, er der masser af gode muligheder for at forlænge opholdet med et par gode dage i Aarhus. Besøg Visit Aarhus på følgende link for at blive klogere på byen: www.visitaarhus.dk/turist-i-aarhus