FAQ - Fælles Fodbold

Skærmbillede 2020-05-08 Kl . 11.53.21 (2)

Hvordan får jeg adgang til det virtuelle tribuneafsnit?
Du skal hente en billet på https://shop.agf.dk/kampe/agfrfc og her vælge den virtuelle tribune, du gerne vil være en del af. På kampdagen vil du så to timer før kick off modtage en mail med nærmere info om, hvordan du bliver lukket ind på din virtuelle tribune.

BEMÆRK! Er billetten efter efter kl. 14.00 på kampdagen, fremgår linket via den virtuelle billet, som fremsendes pr. mail.

Hvad er en virtuel tribune?
På den virtuelle tribune kan du online være sammen med dem, du plejer at dele fodboldoplevelsen med - men bare hver sig. Det sker på online-platformen Zoom, som du får adgang til via det link, vi sender til dig to timer før kick off.

Skal jeg møde op på Ceres Park for at deltage?
Nej, du skal sidde hjemme, hvor du får adgang til den virtuelle tribune fra din pc, tablet eller mobil.

Hvad kræver det rent teknisk for at jeg kan være med?
1. Du skal have have en pc, mobil eller tablet med kamera
2: Du skal være på nettet
3. Hvis det er første gang, at du bruger Zoom, skal du hente Zoom-applikation. Du vil automatisk blive bedt om det, når du klikker på det link, vi sender til dig på kampdagen.

Koster det noget at være med?
Nej, det er gratis at hente en billet til det virtuelle stadion - og at bruge Zoom.

Hvor mange billetter, skal vi hente, hvis vi er tre, der gerne vil være fælles om oplevelsen?
Hvis I sidder hver for sig, skal I hver især hente en billet - og gå ind på det virtuelle tribuneafsnit fra hver jeres skærm/enhed. Hvis I sidder i samme rum, kan I godt nøjes med en billet.

Kan jeg også se kampen, når jeg har hentet en virtuel tribunebillet?
Nej, din billet giver dig kun adgang til at være fælles om fodboldoplevelsen sammen med de tilskuere, der har hentet billet til samme afsnit. Den giver ikke adgang til at se kampen. Du skal altså se kampen på en anden skærm/enhed samtidig.
Du kan købe adgang til stream af kampen på Dplay eller se den på Canal9.  

Hvem bliver vist på de storskærme, der opstilles langs den ene sidelinje på stadion?
Her vil vi skifte mellem de forskellige virtuelle tribuneafsnit - og der vil således også være en mulighed for at du under kampene pludselig vil kunne se dig selv på en af storskærmene - og spillerne kan se, at du bakker dem op.

Hvad sker der, hvis man optræder utilbørligt i det virtuelle tribuneafsnit?
Vi har ca. 50 moderatorer, der overvåger de enkelte virtuelle tribuneafsnit, og utilbørlig opførsel vil føre til udelukkelse med det samme. Er der tale om særdeles groft, uanstændig eller grænseoverskridende adfærd, vil det i samarbejde med Zoom blive meldt til politiet.

Hvilken betydning har det, at der er forsinkelse på signalet?
Forsinkelsen på signalet betyder, at reaktionen i de enkelte virtuelle tribuneafsnit på kampbegivenheder (eks. en scoring) vil være lidt forskudt - ikke kun i forhold til spillernes reaktion på banen, men også mellem fansene, der er i samme virtuelle afsnit. Vi tror dog ikke, at denne forsinkelse vil gå udover fællesskabsoplevelsen.

Vil der være lyd på under kampen?
Ja, du vil som udgangspunkt kunne høre lyden fra de andre fans, der er i dit virtuelle tribuneafsnit - og altså kunne synge, juble og råbe sammen med dem. Det er endnu ikke afgjort, om lyden fra de enkelte afsnit også vil kunne høres på stadion.

Skal jeg også hente en billet, hvis jeg er sæsonkortholder med en fast plads?
Nej, det er ikke nødvendigt. Ligesom til en normal kamp har du naturligvis din faste plads og kan således i det virtuelle tribuneafsnit være sammen med dem, du plejer at sidde ved siden af. Du vil på kampdagen modtage en mail med et link, som lukker dig ind i dit tribuneafsnit - eks. C4 Øvre, hvis det er her, du normalt plejer at sidde.

Kan jeg også hente en billet, selvom jeg hverken holder med AGF eller Randers?
Ja, neutrale tilskuere er også velkomne til at hente en billet til det virtuelle stadion. Afsnt D1-D4 er forbeholdt neutrale tilskuere.

Hvilket afsnit skal jeg hente billet til, hvis jeg er Randers-fan?
Så skal du hente billet til det normale udebaneafsnit, som er D5-D6?