AGF U10-U19

AGF Talent omfatter førsteholdene i U10-U19 og har som kerneopgave at udvikle spillere til Superliga-holdet eller til salg til udlandet. Det sker ved hjælp af en alsidig fodbolduddannelse, der gør det muligt for den enkelte spiller at navigere på bedste vis mellem elitefodbold, uddannelse og privatliv. En kompetent og ambitiøs organisation af fuldtids- og halvtidsansatte ledere, trænere og specialister står klar til at hjælpe spillerne med at indfri deres fodbolddrømme.

0

Egenudviklede spillere i nuværende Superliga-trup

0

Egenudviklede debutanter siden 2000

0

U-landsholdsspillere siden 2000

Gennem et dynamisk talentmiljø funderet på klubbens værdier: ”HÅRDT ARBEJDE, VINDERMENTALITET, ANSVARLIGHED OG STOLTE AF AARHUS” vil vi udvikle forandringsparate, robuste og hele mennesker, der formår at tackle med- og modgang, og på den måde opnår forudsætningerne for at udvikle sig til professionelle fodboldspillere.

FACILITETER

AGF Talent råder over topmoderne rammer på træningsanlægget i Fredensvang. I 2018 blev et nyopført klubhus på 2000 kvm indviet med faste omklædningsrum til de ældste talenthold, fitness-lokale, videoauditorium m.m. En tilstødende akademibygning er i støbeskeen og forventes at stå klar i 2023. I 2019 blev en GoalStation opført til specialtræning og i de senere år er banerne på træningsanlægget løbende blevet opgraderet. Samlet set fremstår Fredensvang i dag som et af de mest moderne træningsanlæg i Skandinavien.

UDDANNELSE

I AGF prioriteres Dual Career højt, da empiri viser, at en balanceret hverdag, hvor der er plads til at prioritere sporten, samtidig med uddannelsesaktiviteter og sociale relationer, giver positiv effekt på såvel sportsarenaen, skolen/uddannelsen samt rent menneskeligt. AGF Talent har et veletableret og udviklingsorienteret samarbejde med ESAA (Elite Sports Akademi Aarhus) og byens uddannelsesinstitutioner og kan derfor tilbyde en bred vifte af uddannelsesmuligheder, der er tilpasset elitefodbolden – lige fra 8. klasse over ungdomsuddannelserne til videregående uddannelser.

KONTAKT

Har du spørgsmål til vores talentafdeling, eller har du brug for at vide mere om vores uddannelse eller faciliteter,

er du altid velkommen til at kontakte os.

{{ listItem.ListTitle }}

{{ listItem.Headline }}

{{ listItem.DateToShow }} -
{{ listItem.DateToShow }} -
+
KONCERNPARTNERE
+