Trænere

David Nielsen - Cheftræner

David -NielsenDavid Nielsen blev ansat som cheftræner 30. september 2017. Hans aftale løber frem til sommeren 2020.

David Nielsen, 40 år, har tidligere været cheftræner i Lyngby Boldklub, som han i sin første sæson førte til oprykning til Alka Superligaen, og i sæson to blev det til en flot tredjeplads Alka Superligaen. Før Lyngby var han cheftræner i norske Strømsgodset, og hans cv tæller også en aktiv spillerkarriere på højeste niveau i både ind- og udland.

 

Rubén Sellés - Assistenttræner

Rubén -SellésRubén Sellés er ny assistenttræner pr. 1. januar 2018. Han kommer fra en stilling som assistenttræner i den aserbajdsjanske klub FK Qarabag, og før det var han assistent for David Nielsen i den norske klub Strømsgodset. Sellés startede sin trænerkarriere i Valencia CF, hvor han var akademitræner. Udover Strømsgodset og FK Qarabag har han blandt andet også arbejdet i Villareal og i FC Baku.

 

Nikolai Pold - målmandstræner

Nikolai Pold blev tilknyttet som målmandstræner i AGF i sommeren 2018. Han har været målmandstræner siden 1998 og startede sin Superliga-trænerkarriere i AC Horsens for 12 år siden. Siden kom han til FC Midtjylland, hvor han var med til at vinde DM-guld i 2017/18-sæsonen.

Nikolai Pold har UEFA Goldkeeper A-licens samt UEFA A-træner licens.

 

Peter Sand Sørensen - Fysisk træner

Peter Sand

Peter Sand Sørensen blev ansat som fysisk træner for AGF's A-trup i sommeren 2017.

Han kom til klubben fra Randers FC, hvor han siden 2012 havde haft ansvaret for den fysiske træning for klubbens førstehold. Inden da var han i en årrække fysisk træner i AGF's ungdomsafdeling.