Aktionærklubben

Aktionærklubben _loginAktionærklubben er et tilbud til alle AGF A/S' mere end 11.000 navnenoterede aktionærer. Her kan du finde informationer om eksempelvis generalforsamlinger og særlige aktionærtilbud samt tilmelde og framelde dig vores mailservice. Aktionærklubben giver dig også mulighed for online at bestille adgangskort og afgive fuldmagt til generalforsamlingen.

For at du kan få fuldt udbytte af Aktionærklubben, herunder gøre brug af særlige tilbud til aktionærer, skal vi bruge din e-mail-adresse. Husk derfor at indtaste den under "Navneoplysninger" på Aktionærklubbens hjemmeside.

AKTIONÆRTILBUD

Som medlem af aktionærklubben tilbydes du følgende i 2019/20-sæsonen:

  • Tidligere har aktionærfribilletterne kun bestået af to billetter til en eller flere udvalgte kampe. I denne sæson vil vi dog gerne give det et løft, og derfor inviterer vi i foråret til Aktionærernes Dag i forbindelse med vores 3F Superliga-kamp mod Hobro. Kampen vil blive spillet omkring 1. marts, men det endelige kamptidspunkt er endnu ikke fastlagt. Når det er på plads, vil vi udsende nærmere info om program og tilmelding.

Aktionærer med mere end 100.000 aktier
Har du mere end 100.000 navnenoterede aktier, tilbydes du en gang pr. sæson at deltage i et VIP-arrangement for to personer til en af AGF udvalgt hjemmekamp. For 19/20-sæsonen drejer det sig om kampen mod Lyngby d. 8. december.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til aktie@agf-as.dk.

ADGANG TIL AKTIONÆRKLUBBEN

Det er udelukkende navnenoterede aktionærer, der kan få adgang til Aktionærklubben. Ved login skal du bruge dit depotnummer og adgangskode. Fra du har købt dine aktier, til du figurerer i vores system, kan der gå 3-4 bankdage.

Klik her for at komme til Aktionærklubbens forside >>

Har du ikke dit depotnummer, kontakt venligst din bank, eller send en e-mail til: aktie@agf-as.dk. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at henvende sig pr. telefon.

SÅDAN LOGGER DU PÅ
Når du logger ind i Aktionærklubben første gang, bliver du bedt om at indtaste din e-mail-adresse samt ændre din adgangskode. Vælg en personlig kode, du kan huske. Glemmer du koden, kan du via Aktionærklubben bestille en ny kode.

For at du kan få fuldt udbytte af Aktionærklubben, herunder gøre brug af særlige tilbud til aktionærer, skal vi bruge din e-mail-adresse. Husk derfor at indtaste den under "Navneoplysninger" på Aktionærklubbens hjemmeside.