Ledige job

Superpraktikant til Superligaen 

AGF søger praktikant til kommunikationsafdelingen. Det kunne være en 3. semesterstuderende fra Kommunikation på DMJX, kommunikationsstuderende fra SDU eller en kandidat fra en relevant universitetsuddannelse som f.eks. kommunikation.

Vi leder efter en praktikant med øje for bolden, næse for historien og øre for musikken. For AGF A/S er ikke kun fodbold, men også events og arrangementer i Ceres Park & Arena og gaming i AGF Esport.

Vi søger derfor en praktikant med en ambition om at opnå en bred erfaring og et ønske om at prøve sig af på flere forskellige scener. For som kommunikationspraktikant i AGF kommer du til at arbejde med alle fagets genrer og i et spændende miljø, hvor vores Superliga-hold naturligt er i centrum, men hvor vi også arbejder med esport, koncerter, landskampe og andre arrangementer. Du kommer blandt andet til at arbejde med: 

Artikler

Web

Video

PR

SoMe og content produktion 


Podcast Du skal derfor føle dig hjemme på de sociale medier, som du gerne selv er en flittig bruger af, ligesom genrer som interviews, nyheder og portrætter ikke er dig fremmed. Du må også meget gerne have et konkret projekt som du gerne vil lave i din periode hos os. For eksempel har en tidligere praktikant lavet en podcastserie, mens han var hos os. Det vil være en fordel, hvis du har et kendskab til og interesse for fodbold. Men det er ikke et krav. 
Vi leder først og fremmest efter et engageret og robust menneske, der er klar til at lære, blive inspireret og tage fat fra første dag.For yderligere oplysninger kan du henvende dig til kommunikationschef Søren Højlund Carlsen på shc@agf-as.dk.

Det er også til ham, at du skal sende din ansøgning.Praktikperioden, der er ulønnet, løber fra 1. Januar 2019 til 1. august 2019. Vi aftaler individuelt, hvornår perioden præcis skal være i forhold til dine ønsker og dit studie.


Læs mere om os på agf.dk


"At være praktikant i AGF har givet mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige arbejdsopgaver. Jeg har fået frie tøjler til at afprøve idéer og arbejde kreativt med både podcast, TV, SoMe og artikler. Som en bonus får man også lov at arbejde med esport, samt med sponsoropgaver og eventafvikling, så praktikken byder på meget mere, end man tror - og det har været rigtig godt at være i AGF"


Jonas Roulund, praktikant, AGF efteråret 2018

AGF-1998 (1)

---

Ulønnede stillinger

Bliv en del af AGF Skilteteam - læs opslag her >>

AGF Service søger frivillige
Bærer du AGF i hjertet? Kan du lide fodbold? Er du frisk på en søndag - ligegyldigt om det er regn eller sol over Århus? Kan du lide at have med mennesker at gøre?

Hvis du kan sige ja til nogle af disse spørgsmål, bør du læse videre.
AGF Fodbold har brug for frivillige til at give et nap med, når Byens Hold spiller på hjemmebane.

Arbejdet kan bestå i at sælge billetter, billettere eller vise publikum på plads. Derfor er det en fordel, hvis du er serviceminded, da du får megen kontakt til mennesker.

Arbejdet er ulønnet. Til gengæld bliver du en del af et stærkt fællesskab og får mange sjove og spændende oplevelser i Ceres Park. Ud over fodboldkampene mødes vi også til sammenkomster af forskellig slags - fra det seriøse til det fornøjelige, hvor AGF er "hovedsponsor".

Vi søger både piger og drenge (over 18 år) - kvinder og mænd. Du kan få nærmere oplysninger ved at sende en mail til nedenstående adresse. Skriv lidt om dig selv, og så kontakter vi dig.

Du skal skrive til:
mail@agfservice.dk

Læs mere på agfservice.dk