Lasse Vibe stopper i AGF

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 17. februar 2012, kl. 9:27

Anføreren for 2. divisionsholdet søger nye udfordringer, men håber, at han på et senere tidspunkt kan vende tilbage til AGF.

Lasse Vibe, som i dette efterår har været anfører for 2. divisionsholdet, stopper i AGF. To kampe og to scoringer for førsteholdet blev det til for 21-årige Vibe, der oprindelig kommer fra AIA/Tranbjerg, men sammenlagt har spillet syv år i AGF.

- Jeg har haft en fantastisk tid i AGF. AGF er min klub, og jeg håber ikke, at det bliver et farvel, men et på gensyn, og at jeg på et senere tidspunkt kan komme tilbage og gøre mig gældende til en startplads på førsteholdet, siger Vibe og tilføjer.

- Jeg har altid fået en god behandling af AGF - også i min nuværende situation, hvor klubben har været villig til at hjælpe mig videre. Jeg har brug for nye udfordringer - og først og fremmest vil jeg ud og spille førsteholdsfodbold, hvilket der ikke var udsigt til i AGF i den nærmeste fremtid.

Sportschef Brian Steen Nielsen giver offensivspilleren de varmeste anbefalinger.

- Lasse er en super fyr og har været en vigtig brik på reserveholdet. Men hvis han skal fortsætte sin udvikling, er det vigtigt, at han kommer ud og får erfaring på et førstehold. Han har en masse kvaliteter på fodboldbanen, men har været lidt ramt af, at vi er godt besat på de positioner, han dækker. Jeg er dog sikker på, at han nok skal gøre det godt i den klub, han ender, og jeg ønsker ham al mulighed held og lykke med den videre karriere, siger Brian Steen Nielsen.

Lasse Vibe vil - sammen med Morten Hyldgaard og Gustavo Cabrera - få overrakt blomster i pausen af opgøret mod OB.